Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzin Abla yardım et aşk acısı

redge

Öne çıkan mesajlar

Hmm 14 yaş biraz sakat tabi.neese ben bi kız olarak görüşlerimi bildireyim.
bi kız kendini seven bi erkeğe hyr demeyi pek sevmez,dostluğunu kaybetmek istemiorum der aslında asıl amaç senin ondan hoşlanmanın hoşuna gitmesidir.şu anda en iyi taktik kaçan kovalanır gibi görünüo.böyle nolurr cevap ver deyip durursan kıza,kız iice havalanır.en iyisi sen bu aralar biraz uzaklaş ondan pek pas verme.biliorum severken biraz zor ama bu taktikleri artık öğrenmen lazım.gerçi yavaş yavaş öğrenceksin sende kızları:)neese benden bu kadar hadi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suu, 30 Ocak 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Hmm 14 yaş biraz sakat tabi.neese ben bi kız olarak görüşlerimi bildireyim.
bi kız kendini seven bi erkeğe hyr demeyi pek sevmez,dostluğunu kaybetmek istemiorum der aslında asıl amaç senin ondan hoşlanmanın hoşuna gitmesidir.şu anda en iyi taktik kaçan kovalanır gibi görünüo.böyle nolurr cevap ver deyip durursan kıza,kız iice havalanır.en iyisi sen bu aralar biraz uzaklaş ondan pek pas verme.biliorum severken biraz zor ama bu taktikleri artık öğrenmen lazım.gerçi yavaş yavaş öğrenceksin sende kızları:)neese benden bu kadar hadi hayırlısı.

Saol uygulıycam zaten yarın dershane var bakalım ne dicek genellik dershaneden sonra bir yerelere takılırız grupca onlarda gelir falan filan ...[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...