veyselayar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaşlar ben bu street hoop'un emulatörlerini ve oyunu indirdim ama oyun nasıl çalışacak bilmiyorum neoragex 4.8 indirdim açtım ama street hoopu çalışır durumda göstermek için ne yapmalıyım yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rugal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ılk once emulatoru doğru ındırdıınden emın ol içinde roms gıb ı dosyalar olmalı sonra exe ye tıklayınca karsına gelen ekrandan ımport de kayıtlı olan oyunlar beyaz olarak soldakı lıstede zaten gorunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Menüde Audit all games diye birşey vardı, ona bas.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar