billur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Evet.Yanlış duymadınız.Filmin çekimleri bitmek üzere.Hatta ve hatta bir süre öncesine kadar internetten script'ini bulmak mümkünmüş ama Romero amcam rica edince kaldırmışlar. :( Aranızda p2p'dan filan bulabilen olursa benimle de paylaşabilir mi?Vizyona girene kadar bekleyemeyeceğim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ilgilenirmisin bilmem ama al sana script imdb de filme bakıyım derken user commentlerde rastladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Abi George Romero diyorum başka birşey demiyorum.Yine döktürmüş büyük üstad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bir hayranın sorusu üzerine ; "Hayır!Benim zombilerim koşmuyorlar!" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar