uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aha kalkmışsa iyi , arsenal'de yarışa ortak olmalı yani[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 becne 2 yıl transfer yapmasada güzel olurdu ya ılk bi sne kötü sonuçlar olabilirdi ama ikinci sene takım otururdu[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya zaten herkes arsenale karşı o ülkede türkiyede beşiktaş nasılsa orda da arsenal öyle kötü hizmete maruz kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 büyük ihtimalle kaldırtırlar onu.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 olan sabo ya oldu :) sevındıgıyle kaldı kotu haberı almadı galıba ses yok :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bir kaleci alsinlar, sonra da 2 yil transfer yapmasinlar. Sorun degil. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 buyuk? besiktas? pehhhh!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eheh türkiyenın büyük klüplerinden olduğu doğru ama şuanda bu yakıştırmayı yapmak nekadar doğru onu bilemem :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi yuhhhh 2yılmı ohaaa[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: fizban, 25 Ocak 2005 13:48 tarihinde demiş ki: ehe respectful nihat emreye lafım yok süperler, tuncay da iyi, sergende de potansiyel var çalışsa, ama cihan napacak :) Dalgasına yazdım gs den de bir kişi olsun diye:) şaka bir yana gs'den necati, trabzon'dan gökdeniz ve fatih avrupa'da oynamalılar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 fatih tekke ve necati turkiyenin su an sahip oldugu en iyi iki forvet olarak dusunuyorum[turkiye liginde oynayan ve turk olan] ama sorarsinizki kanatlarda sagda nihati solda tuncayi ortadada emreyi gosteririm.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 OMG ! oha oha oha nası bi cezadır bu, ağır kaçtığını düşünen bi tek ben miyim tamam hayvani süper mega para cezası, saha kapatma bilmemne de transfersiz nasıl olacak bu iş, efsane bilet kesmişler umarım iptal olur :([signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 iptal olurda bunun yaninda ben mutu yada aciyorum :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 içinde patlasın wenger'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 beşiktaş a döndü arsenal, lanet beni premier league'de de takip ediyor :P[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Darklight1903, 26 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki: iptal olurda bunun yaninda ben mutu yada aciyorum :) Neden aciyorsun ki? Ne guzel Juventus'a gitti adam.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ama oynayamiyo diye biliyorum. cezasi bitene kadar yani .[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bide şu yönden bakın. arsenalin kadrosu çok yaşlı değil. 2 sene transfersiz idare edip , gelicek yayın gelirleri , sponsorluklar + yeni stadtan gelicek olan extra gişe gelirleriyle 2 sene sonunda kendi kendine büyümüş bir Chelsea görebiliriz. Arsene Wengerin transfersizde bu işi götürebileceğini düşünüyorum. ki son bi kaç sezondurda çok ufak transferlerle takımı götürüyor. flamini , fabregas , ide hollandalı bi forvet vardı adını unuttum daha şimdiden takıma girdiler bile.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 van Persie...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu transfer yasağı satışı da engelliyor mu ? lauren gidecekti çünkü sene sonunda arsenalin gençleri daha çok ham bence.güvencesi yok onların.arsenalin manchester maçından beri paso hüsrana uğramasının asıl nedenini eksikler olarak gösterebiliriz.sakatlıktı cezaydı bir türlü ful kadro çıkamadılar sahaya.2 sezon çok uzun süre hele chelsea gibi ortamı yarıp da geçirmiş bi olay ortada gezerken 2 sene transfer yasağı arsenal e çok pahalıya patlar diye düşünüyorum.arsenal o süper kadroya rağmen çeşitli nedenlerle kadro sıkıntısı çekiyor, inanmayanlar maç skorlarına ve maça çıktıkları kadrolara bakabilirler. bence fabregas ve van persie dışında bütün gençler/yedekler kocaman bi soru işaretinden ibaret.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Nereye gidiyor Lauren? Arsenal zaten oyle cok transfer yapan ve yapabilecek maddi kaynaga sahip olan bir takim degil.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu transfer yapmayağı, yapmadan iddiasını koruyacağı anlamına mı geliyor ? lauren olayını unuttum valla.maç sırasında spiker den duymuştum.şimdi araştıramıyorum da kusura bakmayınız biraz havada kaldı..[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Koruyabilir yerini... Zaten her sene bir Ronaldinho bir Sheva transfer eden bir takim degil. Alsinlar kalecilerini adam gibi. Bir de eldekilerle sozle$me yenilesinler. Gerisini `ko gitsin`. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oh kalkması ıyı oldukı arsenal fanıyım :) yanı tr dısında :) o ceza cok sacma olurdu zaten bı taım 2 senede olur bıter gıder ama kasada ıyı para bırıkır :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 haketmısler az bileee.....[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar