calvaria Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Masa üstü PC me bağlı hoparlörden uğultu geliyor, aynı şekilde kulaklığımdan da uğultu geliyor. kasanın metal kısmına dokunduğum zaman geçiyor. Arada bir de ekranım 1-2 sn lik kapanıp açılıyor. Evim 20 senelik bir binada. Çok anlamam ama yaptığım araştırmalar sonucu topraklamayla alakalı sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Çözüm ve önerilerinize açığım. Benim halledebileceğim birşey midir yoksa elektrikçi mi çağırmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 elektrikçi çağırayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 olurda biri ihtiyaç duyar diye yazıyorum, akım korumalı pahalı bir 3 lü priz ile sorunu çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar