huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 burası daha uygun sanırım başlık için. şöyle bir derdim var patidaşlarım, çözemedim bir türlü. bazı oyunları oynarken görüntünün yaklaşık 1/4'ü ekrana geliyor. fallout4'te hiç sorun yok düzgün başlıyor. civ v oynarken dx11 ile başlatırsam sorun var, dx9 başlatırsam sorun yok. crusader kings, europa universalis vs ve diğer oyunlarda bu sorunu yaşıyorum. dxdiag yapıyorum sorun yok. ekran kartı sürücüleri güncel, eski sürüm deneyince de aynı sorun var. farklı masaüstü ve oyun ayarlarına girebilirsem oyun çözünürlüklerini deniyorum, sorun aynen devam ediyor. aklıma en son format atmak geliyor ama onu da istemiyorum. nedir sizce olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Nvidia degilse yazdiklarim gecerli degil. Super Sampling denen bir sey uydurdu nvidia yakin zamanda. Hardware in destekliyorsa, monitorunun cikamayacagi (3K yada 4K) resolutionlara cikip geri down sampling yaparak normal AA nin da otesine gecmeye yariyor. Bu nane bazen calismiyor, devreye giriyor ama down sampling yapilmiyor. Bu durumda 1080p lik monitor e 3 kati yada 4 kati projection gonderiyor driver. Nvidia nin game optimizationini iptal ederek cozdum ben, hic kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Supersampling gibi geldi bana. Nvidia experience dan optimize yaptiysan ohunlari , kaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 2009 da dandik ati lerde vardı bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Esh said: Nvidia experience dan optimize yaptiysan ohunlari , kaldir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Ben bunu disable scaling ile cozuyorum ara sira cikinca oyunlarda. Kisa yola sag tik vs den cikan run as administrator de secebildigimiz proporties penceresinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar