kavun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bizim dvdciye devam filmi gelmiş bide alien versus predator gelmiş izlicem bakalım herkesten önce :)[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ee seninkine geldiysee... Müzeeeyyeeennnnnn[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ [Bu mesaj rexx tarafından 02 Ekim 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 şuanda bekledigim 2film bunlar walla.sizin dvd ci ye nası gelio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bende bizimkine gittim ama yoghh öloe bişy :([signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 aVp 2005 die biliyorum ben.catwoman a gittigim zaman fragmanında ole diodu sanırım. resident evil a da daha var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ehu ben Apocalypse i seyrettim divx çektiydim torrentten ilki kadar hareketli değil ama milla abla bu sefer olayı aşmış insan üstü bi varlık olmuş[signature][hline]ASLI GİBİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Diablo, 02 Ekim 2004 14:27 tarihinde demiş ki: aVp 2005 die biliyorum ben.catwoman a gittigim zaman fragmanında ole diodu sanırım. resident evil a da daha var avp vizyona girdi amerikada, 13eylulde girmisti sanirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 o zaman yanlış hatırlıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 heyecanlandım resident evil'i çok merak ediyorum hemen bizim dividiciye gidem...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 nemesis'in karizması yeter :) baya hoş filmdi kesin izleyin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 esmer mi sar1s1n m1 :p ben de cok begendim, izleyin mutlaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 avp abd de agustos icinde girdi vizyona gitmistim hatta :P re2:apoc 10 eylul de girmisti sanirim baya kotu diyolardi onun icin de malesef .. milla acisindan da ilk film kadar tatmin edici degildi yazmislar, uzulduk tabi ama izlemek farz ;P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: CEDAY, 02 Ekim 2004 17:48 tarihinde demiş ki: esmer mi sar1s1n m1 :p milla da nemesise dahil mi?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 02 Ekim 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 arkla deisik mekanlarda ayn1 zamanda izliyorduk filmi. film baslad1ktan 10 dakika sonra aray1p, acar azmaz bu soruyu sordum. herif yar1ld1 :) cevap esmerdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 re 2 hakkinda 3 topic vardi ama oraya yazmi$tim yaevud kesinlikle cok yanlissin resident 2 cok daha hareketli olmu$ bittigim an nemesisin ayni oyundaki gibi staaarzzz demesi ama kotu olan zombiler sacma yapilmis zombiler cok hareketli bide bol o ve a li ses cikaraklarina vahsi kopek gibi ses cikariyolar o kotu olmus onun disinda jill valentine falan super mutlaka izleyin bu arada su olayada hastayim adamlar daha divx i dahi cikmadan screenerlari alip dvd ye kaydedip dvd diye satiyolar yahu lol[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 3. sü de gelicek. Milla'yı kim tutacak?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ben tutabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Milla ilk film bittiğinde üzerinde giysi niyetine birşey yoktu bulmuş mu bari birşeyler:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bulmuş bulmuş...[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Pompalı ile zombie terbiyesi yapıyor mu ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ilkine gre da basit olmuş aslında.. bi t- virüsü diip tutturmuşlar ..virüsten gına geldi .. millanın da cok üstüne gidiolar gibi geldi .. yani işn bknu cıkartmadan yapamıolar bi filmi.. ne o ööle adam: nemesisle dövüş ..hanginiz güçlü onu görücem ..gibi bi cümle kuruo.. yok nemesis millayı hatırlıo .. fln filan .. olmamış ..artık 3. filmi beklicez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hevesle bekledigim filmlerden biriydi.artık gitmek istemiyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 yok ya .. gidip izlencek film diil bence.. ama farklı acıdan bakarsak milla hayranı olarak izleyince gayet tatmin edici olduu kesin.. bu ne güzellik ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sienna guillory milla'yi golgeliyo acikcasi, o ne guzelliktir adeta zombielerin arasinda acan bir cicek gibi lol bakin siirsel konusmaya basladim[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 dvd ripini bulan var mı bunun?[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar