Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumlardaki acaiplik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
fiona, 30 Ocak 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
evet yaw lan party nin çok konusuy oldu bi yerim şişcek:)

Kızlar gelemez tama mı? Erkeklerin içinde kızılcık bebeeeeeeeeeeeeeeeeek. :) Ay çocukluğum ay.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 30 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
hatta yazın rock festivallerine paticik ailesi olarak gidelim...bi kenara paticik kabilesi gibi çadırlarımızı kurdukmu tamamdır bu iş...

Lan oğlum sen güzel şeyler buluyorsun ha.. Yaz bunları bir yere not al.[signature][hline]fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 30 Ocak 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
oha mando'nun fikri beğendim. Olabilitesi var hani.
En azından kıçı kırık yonja.com'un t-shirtleri var bizim niye yok diye düşünüyorum ben.

Evet en başta t-shirt isteriz, tabi isteriz demekle olmuyor araştıralım edelim, bi el atalım bu işe de dağıtımı nasıl yapacağız ben onu düşünüyorum..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
bakın beyler harbi böyle bi organizasyon olayı olursa her türlü yardımda ve destekte bulunurum...t-shirt olayını tuttum sahiden.....ama ne gibi desenler olabilir mesela?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
şerafettin resmini editleyip turuncu yapıp..siyah t-shirt ün üzerine basalım felan..sonra omuz bölgesinede www.paticik.com vs...
Edit:tabi bunlar için sermaye lazım :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.

[Bu mesaj Mandooo tarafından 30 Ocak 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 30 Ocak 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
kedi ben derim ki deniz seki yi müzik bölümüne mod yapalım
volfidir hell dir atalım onlarıda

volfi hell nedir ki ? bir şekilde deniz seki geldigi an forumları direk kapatırıyorum, hani boyle sinama, restoran falan kapatırlar ya filmlerde, aha işte o trip.

sonra koca forumda bi deniz seki bide ben kalıyoruz, baş başa konuşuyoruz.

yumşek yumşek.

hastasıyım![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Mesaj tarihi:
Dur bir önce bir bakalım destek nedir? Sonra gerekirse cemil ipekçiye bir gece etimi sunarım yine de yaptırrız :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae

[Bu mesaj fordcus tarafından 30 Ocak 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 30 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
Son 24 Saat İçerinde Aktif Toplam 599 Konu Başlığı ve 6332 Mesaj Bulunmakta.
[hline]

türkiyenin en popüler forumlarından selamlar. en kötü günümüz böyle olsun arkidişler.

arkidişler lafı bugs bunny e ait diel miydi yaw? bu kedi kendini tawşan zannedio acilen psikolojide okuyan psikopat bi arkadaş ilgilensin :P[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte!

BaRBaRiaN [DeV]
Mesaj tarihi:
Yaw mesajı değilde konu başlıgını şöyle değiştirsek Nasıl olur

Paticik.com daha ne kadar gelişebilir ne etkinlikler düzenlenebilir nasıl holdingleşir...

İm always love you paticik

Me To :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde?

-Bilmiyorum Nerde?
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 30 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
said:
DynamicK, 30 Ocak 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
kedi ben derim ki deniz seki yi müzik bölümüne mod yapalım
volfidir hell dir atalım onlarıda

volfi hell nedir ki ? bir şekilde deniz seki geldigi an forumları direk kapatırıyorum, hani boyle sinama, restoran falan kapatırlar ya filmlerde, aha işte o trip.

sonra koca forumda bi deniz seki bide ben kalıyoruz, baş başa konuşuyoruz.

yumşek yumşek.

hastasıyım!

Bende Diyorum Arada Bi Forumlara Ulasamıyoruz Zırt Diye DataBase Catladı yarıldı msj ı geliyor demekki karakedi nostalji yapıyormuş
Çok Bencilsin KaraKedi[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
  • Yeni Oluştur...