geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: fiona, 30 Ocak 2005 18:10 tarihinde demiş ki: evet yaw lan party nin çok konusuy oldu bi yerim şişcek:) Kızlar gelemez tama mı? Erkeklerin içinde kızılcık bebeeeeeeeeeeeeeeeeek. :) Ay çocukluğum ay.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Mandooo, 30 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: hatta yazın rock festivallerine paticik ailesi olarak gidelim...bi kenara paticik kabilesi gibi çadırlarımızı kurdukmu tamamdır bu iş... Lan oğlum sen güzel şeyler buluyorsun ha.. Yaz bunları bir yere not al.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: fordcus, 30 Ocak 2005 18:10 tarihinde demiş ki: oha mando'nun fikri beğendim. Olabilitesi var hani. En azından kıçı kırık yonja.com'un t-shirtleri var bizim niye yok diye düşünüyorum ben. Evet en başta t-shirt isteriz, tabi isteriz demekle olmuyor araştıralım edelim, bi el atalım bu işe de dağıtımı nasıl yapacağız ben onu düşünüyorum..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bakın beyler harbi böyle bi organizasyon olayı olursa her türlü yardımda ve destekte bulunurum...t-shirt olayını tuttum sahiden.....ama ne gibi desenler olabilir mesela?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben direk siyah üstüne turuncu ama sade birşey düşünüyorum, gerçi var bir iki şey kafamda..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 şerafettin resmini editleyip turuncu yapıp..siyah t-shirt ün üzerine basalım felan..sonra omuz bölgesinede www.paticik.com vs... Edit:tabi bunlar için sermaye lazım :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. [Bu mesaj Mandooo tarafından 30 Ocak 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: DynamicK, 30 Ocak 2005 18:08 tarihinde demiş ki: kedi ben derim ki deniz seki yi müzik bölümüne mod yapalım volfidir hell dir atalım onlarıda volfi hell nedir ki ? bir şekilde deniz seki geldigi an forumları direk kapatırıyorum, hani boyle sinama, restoran falan kapatırlar ya filmlerde, aha işte o trip. sonra koca forumda bi deniz seki bide ben kalıyoruz, baş başa konuşuyoruz. yumşek yumşek. hastasıyım![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dur bir önce bir bakalım destek nedir? Sonra gerekirse cemil ipekçiye bir gece etimi sunarım yine de yaptırrız :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae [Bu mesaj fordcus tarafından 30 Ocak 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 O kadar da yükseklere ıkmayalım yere çakılması daha acılı olur.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Hayır festivallerde örgütlenelim başka bişey gerekmez :=/[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: karakedi, 30 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Son 24 Saat İçerinde Aktif Toplam 599 Konu Başlığı ve 6332 Mesaj Bulunmakta. [hline] türkiyenin en popüler forumlarından selamlar. en kötü günümüz böyle olsun arkidişler. arkidişler lafı bugs bunny e ait diel miydi yaw? bu kedi kendini tawşan zannedio acilen psikolojide okuyan psikopat bi arkadaş ilgilensin :P[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yaw mesajı değilde konu başlıgını şöyle değiştirsek Nasıl olur Paticik.com daha ne kadar gelişebilir ne etkinlikler düzenlenebilir nasıl holdingleşir... İm always love you paticik Me To :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 zaten kedinin yapacagını yapması neticesinde topic o yönde değişti ehe bi msj la seyri değiştirdi admin amcanıs :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: karakedi, 30 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 30 Ocak 2005 18:08 tarihinde demiş ki: kedi ben derim ki deniz seki yi müzik bölümüne mod yapalım volfidir hell dir atalım onlarıda volfi hell nedir ki ? bir şekilde deniz seki geldigi an forumları direk kapatırıyorum, hani boyle sinama, restoran falan kapatırlar ya filmlerde, aha işte o trip. sonra koca forumda bi deniz seki bide ben kalıyoruz, baş başa konuşuyoruz. yumşek yumşek. hastasıyım! Bende Diyorum Arada Bi Forumlara Ulasamıyoruz Zırt Diye DataBase Catladı yarıldı msj ı geliyor demekki karakedi nostalji yapıyormuş Çok Bencilsin KaraKedi[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 paticik silah sanayii? :D :D[signature][hline]-Old School Keşh-
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 pekte acayip değilmiiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Cem yılmaz dimi çok komik adam nimet nimet kurandada geçiyor zaten[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
Öne çıkan mesajlar