Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Heh konu baya bi sapmış aslında,olsun.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: sirnaber, 28 Ocak 2005 17:41 tarihinde demiş ki: ilerde de böyle düşünebilecek misin peki? zaten rock yapanlar yaşlanınca bozuyo be(konuya dönüş çabaları:)) hadi ya, görmedim ben öyle kişiler hiç??[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ufaktan vereyim, "motörhead" lemmy bastonla yürüyecek, tuvaletle banyoyu şaşıracak yaşta, hala bass vokal ske ske yıllardır yaptığı bildiği işi yapıyo.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 madem öle fırsattan istifade bişey sorayım.. bende ESP taklidi elektro gitar var öle dandik bişii deil güzel tonları var .. hatta metallicanın solisti nothing else mettersın klibinde kullanıyo bu gütarın modelini bilen varmı?[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: sirnaber, 30 Ocak 2005 13:02 tarihinde demiş ki: ozzy osbourne gördüm ben bi. metallica gördüm. pink floyd gördüm. hiç görmedim diil yani :) ozzy ayrı olay. babası öldükten sonra black sabbath futbol takımına döndü. metallica da ayrı olay ona hiç girmeyelim, adamlar master of puppets dan sonra naaptıklarını şaşırdılar. da pink floyda noolmuş??[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 the wall ile bitmiştir olay, susun :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hayat 80lerde bilmiyosun sen :-P[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LilianGee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dusununce ortada belli bir eksiklik var ki bizler su an piyasadaki hicbir grubu bir Pink Floyd ile bir Deep Purple ile kıyaslayamıyoruz bile.. Gerci sunu da dusunmeden edemiyorum, acaba bundan 25 sene sonra " Aaah aah ceza vardı bir zamanlar.. Nerde simdi onun gibisi ?" diyen tipler olacak mı ortalarda ? Kabus gibi.. Düşünün piyasa çalmak deyimi çıkmış ortaya, karşısındakini ezmek isteyen "Hehehe siz piyasa çalıyosunuz oluum.." diyor, ondan sonra for whom the bell tolls çalıp sıkı müzisyen ilan ediyor kendisini.. Kendini kanıtlamanın ikinci yolu da Dream Theater dinlemek oldu, neyse ki her onune gelen çalmaya kalkışmıyor henüz..[signature][hline]It's better to burn out than to fade away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar