MegriM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 selamlar ben Megrim'in bi arkadaşıyım da bi sorunum var, buraya danışmamı önerdi. bu sever update'ini ve wow.ini'deki değişiklikleri yaptıktan sonra username ve şifre yazma kısmına gelip entera bastıktan sonra handshaking'ten sonra UNABLE TO CONNECT çıkıyor. ne yaptıysam çözemedim. daha önce oynuyordum fakat bir sorundan dolayı uninstall etmem gerekti oyunu. daha sonraki install etmelerimin herbirinde aynı UNABLE TO CONNECT sorunuyla karşılaştım. nasıl çözebileceğimi bilen var mı?[signature][hline]www.videoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Wow.ini'de ne değişiklik yaptın? Bişey yapman gerekmiyordu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=110614 bunu yapmıs galiba.direk giriyo aslında bi degisiklige gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MegriM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 evet o forumdaki değişiklikleri yaptım onları yapmadığımda da invalid password or username mesajı veriyor. dün durum böyleyken o thread'de yazanları yaptım çalıştı ama bugün onları yapınca unable to connect çıkıyo paso, deli oldum.[signature][hline]www.videoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 realmlist.wtf'yi unutmadın dimi?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MegriM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 onu da yaptım yaw sabahtan beri sanırım 3 yada 4 kere uninst-inst yaptım arka arkaya ama hiç bir sonuç yok. bildiğiniz gibi installation da nerdeyse yarım saat sürdüğü için krizlere girmek üzereyim. :)[signature][hline]www.videoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MegriM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 şimdi 1.2.2-enGB-patch.exe çekiyorum. bi de onu yükleyip denicem bakalım. artık oldu oldu.[signature][hline]www.videoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar