MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Cthulhu_, 30 Ocak 2005 10:36 tarihinde demiş ki: yalnız nedako chem zaten başkasının yazısını okuyanlar için değil yazıyı ekleyenler için yazmış yazıyı ve güzel yazmış... bişi annamadım benle mi ilgili?[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Süper olmuş walla ellerine sağlık bence uraşsınlar böyle çok dah güzel..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Beden, Din ve Milli Güvenlik karneye 5 geliyor eh zaten öteside boş.. (fiziğim, dinim, millet sevgim kuvvetli ötesi yok..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu çocuk kafayı sıyırmış :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 140) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: rockncoke, 30 Ocak 2005 07:43 tarihinde demiş ki: gereksizliği şu: ben başkasının 10000 satırlık yazını okumak için 40 saat replace etmeye kasamam not: kişisel fikrim böle düşünmeyende olabilir tabi;) o zaman kimse okumayacagi icin yazmanin bi anlami olmaz.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende burdakini chemden önce koydum benden özendi işte... özenti herif.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 alomatik ne alaka ya bakmamıştım ben bile ona halada okunmuyo özentilik başkasının iyi yaptığı birşeyi yapmak istemek yapmaya çalışmaktır benimkiler daha iyi sen özendin lan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 30 Ocak 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Oha kavgada söylenmez. Girişin birbirinize. Hay allam.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar