Hollwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 v1279 u indirdim excract ettim browserına oyunun ama oyuna girince yukarda v1264 yazıyo ve her damage alışımda exp gidiyor level atlıyorum skill point gelmiyor oyundaki patch dosyalarını falan açınca hep dosya bi hatalar veriyo tahminimce dosyalar bu açınca hata vermelerini bi şekilde durdurursam düzelicek oyun da düzelicek nasıl düzelticem bunu yardım istiyorum win98 kullanıcısıyım[signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Hollwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Auyo Updateyi açıyorum yazılar falan ing değil kore dilinde ne oluyo bi bu eksikti:([signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Hollwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tekrar ing oldu da aynı sorunu yaşayan yardım etçek kimse yok muuuu :([signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Hollwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yardım[signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 update ederken oyle caponca gozukuo upgrade bitince duzelio :P[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Hollwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya arkadaş 2 keredir update failed oluyo allah kahretsin yeter be az bişey patch yapabildim yukarda v1276 yazıyo şu an[signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 şimdi neden yapıyorsunki gece yap saat 2 gibi rahatlar[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Hollwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 NE ALAKA UPDATE FAILED OLUYOR 2 KEREDİR HATLARLA ALAKASI NE[signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Öne çıkan mesajlar