silentagony Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 dun gece bi eziklik yapıyım dedimde makro actim :) GM den notice gelmiş bi kaç tane okuyamadım aslında tam olarak sonradan farkına vardım Disconnected yazıodu da hemen bastım OK'e sonra bi baktım ulan arkada No More Spawns falan bişiler daha yazıyo (1 sn icinde goz gezdirdim sadece :) ) Tekrar girdim ne mana kalmıs ne wolf ne de arrow sonra koptum güldüm tabi önce banlandım zannettim ama bişi olmamış en buyuk cezayı almısım zaten aehuahe GEBERDİM. kecoon captain lara hemde LOL neyse GM çalışıyo guzelde ( aslında farkına varamazdı da Moradon yapınca cok dogal LVL45 Hunterla LOL ) bu buyuk klanlardaki elemanların buyuk cogunlugunda ozellikle goblinin parası wolf un dişi için makro var, çinlilerin makrosuz olanı yok zaten eheh bi ben kill yedim eyvallah GM cok guldum ama SS almak aklıma gelmedi tabi : neyse gecen gecti geciren sagolsun ehehe
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bişi anladıysam Arap bacı dan daa beter olam[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
silentagony Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 makro açtım aradan süre geçmiş epey bi GM den... ###NOTICE:.... die mesajlar gelmiş ve inventory de makronun çalısması icin gerekli olan herşey mana,wolf,arrow hepsi gitmiş böylece kalıkalıvermiş ve de ölmüşüm şimdi acık olmustur sanırım. :)
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 obaa süper ozmn. bak şimdi yanlış anlamadıysam macro çalışıyor ve banlanılmıyor? sadece gm farkederse pm atıyor ve cvp vermezsen eşyalarını alıyor? o kadar mı?
silentagony Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 benzeri bişi sanırım pm degil aslında direk notice atmış server bakımı ya da savaşlardan önce atılan noticelerden sarı yazı ile geciyor :) ama sanırım periyodik olarak yapılan hareketleri algılıyolar... makro konusuna gelince senin makron yine calısmıcak sanırım eger dusundugum makro ise cunku o makro ne kadar hp,sp gider ne kadar kalır ne kadar sure gecerde wolf basar surelerini, ölçülerini memory den alıyodu artık adresler degişti dogal olarakta makro patlar bi işe yaramaz. bilgilerin hepsi memory adres lerinde gizlidir yazılacak adres bilinmez ya da random olursa bişi yapılamaz yani merak etme derim yine aptal bi çinli yazar makrosunu dagıtır millete cunku memory adresini bulmaktan kolay bişi yok aslında nasıl kullanılacagını bi bilsem bulunan sayıların ben bulurum sorun degil :) karışık biraz iki üç programlama dili bilen birisi kesin halleder ama o kadar zor degil :)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 simdi anladım :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bende ac tool var macroyu kendim yaptım wolf atıcagını fln wolfun olup olmadıgına bakarak kontrol ediyo vs. renklere göre ayarlarladımda adreslik bi olayı yok bendekinin?
silentagony Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sayılar demişim :tdown: hexademical diyelim 16'lık işte :D
silentagony Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 herkesin içerisinde gösterebilirmisiniz? :D tamam dedigin olay çalışır sanırım eheh Edit: Makroyu yani :P [Bu mesaj silentagony tarafından 29 Ocak 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 SetActiveWindow Knight OnLine Client ObjVar 10 Constants MinorHKey = 6 // Heal ManaPKey = 8 // Mana WolfKey = 3 // Wolf AKey = 5 // Atack End Procedure heal IsRed 240, 10 Else Keys $MinorHKey Delay 240 End End Procedure attack Keys z Delay 10 Keys $AKey Delay 10 End Procedure attack2 Keys z Delay 1 Keys $AKey Delay 1 IsRed 240, 10 Else Keys $MinorHKey Delay 240 End End Procedure mana IsBlue 178, 27 Else Keys $ManaPKey Delay 240 End End Procedure Wolf IsRed 1009, 27 Else Keys $WolfKey Delay 450 End End while 1 = 1 ProcessMessages Call heal Call attack Call attack2 Call mana Call Wolf End biraz degiştirdim böyle yaptım, wolf delayle degilde olup olmadıgına göre atıyo.
destroyercag Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bab bu macro kodlarını nereye yazacaz bunun özel bi programı varmı varsa nerden buluruz eğer sende varsa mailime yollarmısın? [email protected]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ac tool diye bi macro programı var.
Öne çıkan mesajlar