Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 acil olarak banner girmek istiyorum. reklamlari yarattim ettim falan. bannerda hazirlattim. fakat nereden nasil oluyor? related sitelarda ciksin derdim o. sonrada remarketinge para dokeyim. gdocumentationda nasil siteye adsense'ten reklam alirim para kazanirim givi seyler yazilmis. nasil publish edecegiz bir allahin kulu anlatmiyor. kredi kartini dahi giremedim adsense'ten bi el ating. derdim adsense kullanan sitelerde bannerim falan ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 adsense değil de adwords e gir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 çözersin sonrasını zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 aynen. adsense yayıncılar için olan kısmı. adwords ise reklamverenlere ait panel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 biliyorum canim onu. olay gads'den sadece image ad creation mi? sonra adsense ile herhangi birsey yapmiyorum deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 evet, adsense ile herhangi bir işin yok. adwords içerisinden banner ekleyebilirsin veya hazır formatlar da var. reklamı da oradan vereceksin. adwords dökümanlarını okuman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar