Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resume için site

dasBock

Öne çıkan mesajlar

niye kendin yapmıyorsun ki zaten %80 ini kendin dolduracaksın.
Hangi formatta istediğine bak ona göre doldur. Yok daha kapsamlı bişey arıyorsan job hunterlara bakacaksın.
Ayrıca doğrusu Résumé olacak.
free için https://www.resume.com/
Almanya falan diyordun o zaman europass bakacaksın.
Hangi formatta olacağı için şunu doldursan iyi olur;
https://ec.europa.eu/eures/public/en/homepage
örnek.

Sosyal ağlarda paylaş

@dragon

ya nizami olsun istiyorum ondan sebep. yazım ve düzen kurallarına uysun vs vs. çok sağol link için. bunu amerika için kullanıcam. almanya için ingilizce ve almanca zaten var CV olarak.

edit: Résumé yazıcak kadar kasamam ya anladın sen işte sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Amerika için sade düz yazı formatı gördüm ben baktığımda.
Birde linkedin çok fazla kullanılmaya başladı. streamin çöp değilse gayet güzel kullanılıyor.

linkedin'i aktif olarak kullanıyorum ancak linkedin iş ilanlarının neredeyse %5'i linkedin üzerinden direkt başvuru yaptırıyor. geri kalanı "başvur" dediğinde doğrudan firmanın sitesine yönlendiriyor ki orada da seve seve resume girdisi yaptırıyor sana. ha firmaların çoğu linkedin profiliyle başvur seçeneği de sunuyor ancak veriyi her zaman doğru çekemediği için 30 kez düzeltme yapmak zorunda kalıyorum bu sefer de.. o yüzde en güzeli sağlam bi resume ile başvurmak
Sosyal ağlarda paylaş

yok onu kastetmedim, cv ne linkedin profilinide ekle streamın çöp değilse. IK cılar baya bir bakıyor oradan neymiş ne değilmiş stalk mode one yapıyorlar.

Birde résumé biraz firmaya göre düzenlenir. Önem verdikleri şeylere vurgulanır gereksiz fazla özelliğin varsa bu adam bize fazla dememeleri için onları göstermez yada arka plana atarsın falan ama bu tabi çok spesifik firmalar için geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

hem resumede hem de cv'de linkedine yönlendiren qr kodum var. hani istiyosan bi de buraya bak hacı der gibi ekledim onu da.

bunu uyguluyorum yeri gelince ancak istediğim pozisyonların %90ı aynı endüstri dalı içerisinde. yani makine mühendisliği gibi geniş değil de atıyorum plastik enjeksiyon firmaları gibi düşün. o yüzden değiştirmeme çoğu zaman gerek kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...