batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Selamlar. Eski günlerde oynayamadığım klasikleri, özellikle jrpgleri oynamak amaçlı ps 2 arıyorum. Kırılmış olmalı, fat,slim farketmez. Usb yada hdd den oyun oynatabilir vaziyette olması önemli. Öyle kırmak için vs çok uğraşmak istemiyorum. Makul bi fiyata satıcıları bekliyorum. Sleeep kardeşten alacaktık fakat oda üstüne yattı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Yasadışı oyun mu oynamak istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Hangi yasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 slim var ankara da kırık değil galiba ama ucuza kırıyorlarmış 100 liraya verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar