Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 çoğunlugun beta 6 da oynadıgı yazılıyor hep. iyi oynuyanlar forumlardada deilde birazda oyunda yardım etse çok iyi olucak[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 pek bir şey anlamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 horde misin alliancemisin? Ne gibi bir yardima ihtiyacin var? Oyunda /tell amandil yazip derdini yazarsan yardimci olmaya cali$irim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Biraz daha yükseltelim level'ları da, toplanırız hep beraber. Edit: Cevabı aldım, teşekkürler tekrar Baal. [Bu mesaj Seru tarafından 30 Ocak 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar