Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Globulos!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paralı etmişler güzelim oyunu ya :(
Ya da ben bulamadım nasıl ücretsiz oynama kısmına girileceğini..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 03 Temmuz 2003 16:03 tarihinde demiş ki:
Hmm pek tutulmadı galiba? Ben Deep ve Khirsah'a özel Globulos dersi veriyorum, başka istekli varsa onlara da öğreteyim =P

*!el kaldırır*[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 139)
Mesaj tarihi:
bayadır girip çıkmadığım bi site. çok hoş vakit geçirtio insana[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
ben bu oyundan bısı anlıyamadım amac ne bunda uye falan olduk maile aktivasyon gıttı nese şifreyle girdik falan ondan sonra assagada challenges var ordan play dedık dolu bişey cıktı tıkladık ordan bırıne sonra sarı lar benım kırmızı rakıp mı artık neyse bı topu kuyuya atmaya calısıyoz galiba.attık.
sonra you made ıt dedı.restart dıyoz atıyoz yıne u made it.
eeee bole yapıyoz paso ne kazanıom ben atıyom da atıyom olay ne karsımdakıler de player mı kırmızı olanlar .
bırı bana acıklarmı olay nedır[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Mesaj tarihi:
Vay be kaç zaman sonra bu topic i yeniden göreceğimi hiç düşünmemiştim. Gerçi iyi oldu son bir aydır benimi kemirip duruyodu ya şöyle böyle bi oyun vardı neydi onun ismi diye saolsun konuyu yukarı taşıyan arkadaş[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Zamanında kralıydım bu oyunun 12nciydim:) Parali olmuş kötü olmuş valla.[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...