McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paralı etmişler güzelim oyunu ya :( Ya da ben bulamadım nasıl ücretsiz oynama kısmına girileceğini..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hmm neresi paralı olmuş bu şeker şeyin?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139)
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 aa bi ara hastasiydim, sonra unuttum gitti.. parali mi olmus?[signature][hline]taze bitti.
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 guest olarak hala girilebiliyo sadece 2-3 oyun seçeneği var yeni eklenen 6 oyunu oynamak isterseniz paralı turnuvalar fln çok cazip geliyo parasını bastırıp oynamak ama kimse vermez ki...[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Nefr, 03 Temmuz 2003 16:03 tarihinde demiş ki: Hmm pek tutulmadı galiba? Ben Deep ve Khirsah'a özel Globulos dersi veriyorum, başka istekli varsa onlara da öğreteyim =P *!el kaldırır*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139)
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben oynarım gelsin kim istiosa[signature][hline]smiley yasakmış oofff
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bayadır girip çıkmadığım bi site. çok hoş vakit geçirtio insana[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben bu oyundan bısı anlıyamadım amac ne bunda uye falan olduk maile aktivasyon gıttı nese şifreyle girdik falan ondan sonra assagada challenges var ordan play dedık dolu bişey cıktı tıkladık ordan bırıne sonra sarı lar benım kırmızı rakıp mı artık neyse bı topu kuyuya atmaya calısıyoz galiba.attık. sonra you made ıt dedı.restart dıyoz atıyoz yıne u made it. eeee bole yapıyoz paso ne kazanıom ben atıyom da atıyom olay ne karsımdakıler de player mı kırmızı olanlar . bırı bana acıklarmı olay nedır[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
The_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Şok Şevkliii[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!!
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Vay be kaç zaman sonra bu topic i yeniden göreceğimi hiç düşünmemiştim. Gerçi iyi oldu son bir aydır benimi kemirip duruyodu ya şöyle böyle bi oyun vardı neydi onun ismi diye saolsun konuyu yukarı taşıyan arkadaş[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben özürlüyüm harelde, çözemeyip cıktım walla siteden :)
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bomber kapışan varmı :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
mutos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 globulos ayy cok severdim.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Zamanında kralıydım bu oyunun 12nciydim:) Parali olmuş kötü olmuş valla.[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oyunu cözmeyi basardım ve 1 kisiyi yendim yani büyük bi basarı elde ettim globulos camiasında!
che Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende cözemedi,m oyunu :([signature][hline]:rock: d.t :rock:
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hehe thanatosla oynadık. Çok pis çaktı[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yaw niye paralı yapmışlarki, 15 dakkada yetmiyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar