FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Benim bilgisayarımdan mail atarken yahoo'da Attach files'ın miktarını göstermiyor, sadece hareket eden bi bar ve ordanda anlaşılmıyor ne kadarını gönderdiği. ama bir arkadaşımın bilgisayarında Attach yaparken kb kb gösteriyor ne kadar gönderdiğini o anda hangisini Attach'lediğini falan açıkca belli oluyor bir çıkan bir bardan takip edebiliyorsun tüm gönderilme işlemini kendiside bilmiyor nasıl böle olduğunu ama baya kullanışlı bir özellik. nasıl yapıldığını bilen varmı bu olayın ?[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kimse bilmiyor galiba bu sorunun cevabını yada kimse yahoo kullanmıyor :( tam analayamadım[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 wallaha bilmiyorum ne sen biraz daha acıklasana[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar