Lonely Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Her oyundan çıkışımda işi sağlama alayım diye town'un göbeğine gidip orada oyundan çıkıyorum. Son 4 seferdir asga da orc bowman mıdır nedir onun orda yerde ölü halde doğmaya başladım... Information'a bakıyorum ne saldırı var ne bişi. Oyundan town'da çıkıyorum. Kafayı yiycem böyle bir hata nasıl düzeltilir bilen varsa söylesin. Level düşcem şerefsizim.... :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 *** * ***** * * ** ******* ** *********** ****'duğumun lagıııııııııııııııııııııııı.... :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lagdanmi oluomus[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bilmiomki.. aklıma başka bişi gelmio. oyundan kallugada çıkıom, asga orc bowmanlarda ölü doğuyom.. %50 exp gitti mnnsskskkmmetiimninn oyununda yaaaa :hrr::hrr:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sen local kas bence :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oyundan cıkmadan önce /save i dene ..... [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 30 Ocak 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Her seferinde exp gidiyormu.Eger exp in azalıyorsa biri senin sifreyi hacklemis gidip oluyordur orda. Yok exp in gitmiyorsa, geri geliyorsa gir oyuna itemlerini ver baskasına tkr girdiginde aynı itemler sendede olsun :) ehehah[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Level düşçem yazıyo ya yukarıda. gidiyo işte adamın exp. leri[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bana da sifre sorunu gib geldi.Cunku tp edildiysen bi yere lag yuzunden char ın dier tarafta olmesi imkansız.town a tp lediinde kendini maksimum dier elemanların ortalıkta gozukmesi sure alır.ama yine de tp lenme isinin yapıldıı we hayatta olduunu gosterir bu.bence biri girior senin acc dan[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar