baggy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 takip eden yok mu forumda? bu gece divisional round başlıyor patriots maçıyla. digitürk'te fox sports veriyor maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 edebildiğim kadar ediyorum ben ya. eskiden zaman vardı indirip izlerdim de kalmadı o heycanım iş güç. pasif patriots taraftarıym. tom brady reyiz izindeyiz fox teledünyada izliyorum ben de maçları görürsem. saatler ters işte anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Nfl aslında nba'e göre çok daha iyi. Her pazar 20.00'da bizim saatle maçlar. Gündüz oynanıyor maçların çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 canlı izlemek sıkıntı. sürekli reklama giriyor haliyle oyun gereği. 1 saatlik maç 3 saat oluyor fasd bir de bizim tvlerde reklam da vermiyorlar. sürekli fox sports un kendi vtr ları dönüyor abuk subuk. baıyyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 umarım tom brady ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 dedem de NFL takip ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 takip etmeye basladim 2-3 aydir ama hala biraz yabanciyim nfl kulturune yavas yavas oturuyor ama bende. izledikce sevmeye basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 gronkowski reyisin askerleriyiz. kaldı 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Rodgers varsa sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar