arar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 anlamadım nası oldu. Doğal olarak açılmayınca icq go dan girdim, listenizde kimse yok dedi nası oldu, niye oldu çözemedim...nasıl düzeltebilirim???
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 normalinden açmayı dene bi kere bu arada başlık süper :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 süper benimki de boşalsa keşke[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 no users were found in the search demiomu ona cancel dicen sora gelcek listen öle olmadımı[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bir ara banada olmuştu ama benimki seninkinin tersi (: icq.go dan listem geliyodu normal icq da gelmiyordu sonra başka icq a geçitm artık bunlayım rahatım[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Öne çıkan mesajlar