cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Makroya bırakmak serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 hiding stealth nasil? armorla calisiyor mu? 100/100 de durmadan yurunebiliyor mu diye geliyodum da mount var. mountla olmuyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 evet simdi her skillden stat yağıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 rica edersem siteyi sosyal medyada falan paylasirmisiniz :) reddit.com/r/mmorpg ve ultimaonline sublarinda ilk siradayiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 birisi eekran görüntüsü koyabilir mi ya ? bne epey unutmuşum oyunu menüleri falan. nasıl sizin oyun için görüntünüz ? 3d 2d falan çıktı oyunu açarken 3d açarken hata verdi sanırım öyle bir şey yok. benim oyunum şöyle diye bir ss koyun paypaldan 1$ atacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Şöyle https://www.google.com.tr/search?q=ultima+online&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiixp7I2a7KAhXJ3CwKHaWZDbYQ_AUIBigB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Music disco kasılsın mactan sonra girer etrafa ok yagdırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 toggie said: Şöyle https://www.google.com.tr/search?q=ultima+online&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiixp7I2a7KAhXJ3CwKHaWZDbYQ_AUIBigB abi yok okadarını biliyortum da hani şu serverdan millet şu an nasıl oynuyor onun için dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Ilerisi icin Happy hour yada rested tarzi biseyler yapilabilir sanki cok fazla oynayamayanlar icin tesvik amacli. Oyuna ilk girdiginde skill stat gain bonuslu olur vs. Yada zamaninda ipyde yaptiklari gibi scroll dusebilir yaratiklardan farkli skilleri 0.1 0.5 falan arttiran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Ya ilginç bi bug (bug değil aslında yani unutulmuştur büyük ihtimalle öyle bi yaratıkta bu şekil bir drop olduğu) buldum nereden düşürdüğümü özelden discorddan raidene yazdım burada yerini söylemeyeceğim ama warriorla zorlanmadan döve döve +15 düşürdük 2 kişi. Bu kadar kolay olmamalı +15 düşürmek. Yanında da bi tane +9 bi tane de artısı olmayan artılı gibi bişey düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 o yaratiktan kaynaklaniyormus sorun, fixliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 hangi skill neye bonusu var nerede buluruz bu server icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Deisiklikler disinda klasik, straticsden bakabilirsin, armslore ekstra wep dmg veriyor yeni olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 girdim, yürüdüm koştum çıktım, hala birşey anlamıyormuşum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 cagrus said: Ya ilginç bi bug (bug değil aslında yani unutulmuştur büyük ihtimalle öyle bi yaratıkta bu şekil bir drop olduğu) buldum nereden düşürdüğümü özelden discorddan raidene yazdım burada yerini söylemeyeceğim ama warriorla zorlanmadan döve döve +15 düşürdük 2 kişi. Bu kadar kolay olmamalı +15 düşürmek. Yanında da bi tane +9 bi tane de artısı olmayan artılı gibi bişey düştü. Olm niye soyluyosunuz ya. Negzel vanq katana kasiyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Mezarliktaki yaratiklarin spawn hizlari cok dusuk, hizini biraz daha yukseltebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 CİEM BEY LÜTFEN ÇARLARIN ACIKMA SÜRELERİNİ YÜKSELTİN! LORD SILENCER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 oyundayız birkaç arkadaşla, para kasmak biraz zormuş sanırım. en baştan kasmaya başlayınca zor geldi veya. bir de pazar alanı falan olsa iyi olur ilerisi için. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Hoşgeldiniz... Discordan hızlı destek verebiliriz sorunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Coldwind said: oyundayız birkaç arkadaşla, para kasmak biraz zormuş sanırım. en baştan kasmaya başlayınca zor geldi veya. bir de pazar alanı falan olsa iyi olur ilerisi için. bol şans. basta biraz oyle gelebilir, sonradan daha kolaylasir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bu arada fishing ve inscriptioni boostlayacagim biraz, gelir olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Arrowda boostla o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 fishing işin en keyifli kısmı rp derdinde olan için, iyice boostla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 fishing ve inscriptionu boostlarsan enflasyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar