Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birisi eekran görüntüsü koyabilir mi ya ? bne epey unutmuşum oyunu menüleri falan. nasıl sizin oyun için görüntünüz ? 3d 2d falan çıktı oyunu açarken 3d açarken hata verdi sanırım öyle bir şey yok.

benim oyunum şöyle diye bir ss koyun paypaldan 1$ atacma
Mesaj tarihi:
toggie said:

Şöyle
https://www.google.com.tr/search?q=ultima+online&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiixp7I2a7KAhXJ3CwKHaWZDbYQ_AUIBigB

abi yok okadarını biliyortum da hani şu serverdan millet şu an nasıl oynuyor onun için dediydim
Mesaj tarihi:
Ilerisi icin Happy hour yada rested tarzi biseyler yapilabilir sanki cok fazla oynayamayanlar icin tesvik amacli. Oyuna ilk girdiginde skill stat gain bonuslu olur vs. Yada zamaninda ipyde yaptiklari gibi scroll dusebilir yaratiklardan farkli skilleri 0.1 0.5 falan arttiran
Mesaj tarihi:
Ya ilginç bi bug (bug değil aslında yani unutulmuştur büyük ihtimalle öyle bi yaratıkta bu şekil bir drop olduğu) buldum nereden düşürdüğümü özelden discorddan raidene yazdım burada yerini söylemeyeceğim ama warriorla zorlanmadan döve döve +15 düşürdük 2 kişi. Bu kadar kolay olmamalı +15 düşürmek. Yanında da bi tane +9 bi tane de artısı olmayan artılı gibi bişey düştü.
Mesaj tarihi:
cagrus said:

Ya ilginç bi bug (bug değil aslında yani unutulmuştur büyük ihtimalle öyle bi yaratıkta bu şekil bir drop olduğu) buldum nereden düşürdüğümü özelden discorddan raidene yazdım burada yerini söylemeyeceğim ama warriorla zorlanmadan döve döve +15 düşürdük 2 kişi. Bu kadar kolay olmamalı +15 düşürmek. Yanında da bi tane +9 bi tane de artısı olmayan artılı gibi bişey düştü.

Olm niye soyluyosunuz ya. Negzel vanq katana kasiyoduk
Mesaj tarihi:
oyundayız birkaç arkadaşla, para kasmak biraz zormuş sanırım. en baştan kasmaya başlayınca zor geldi veya. bir de pazar alanı falan olsa iyi olur ilerisi için. bol şans.
Mesaj tarihi:
Coldwind said:

oyundayız birkaç arkadaşla, para kasmak biraz zormuş sanırım. en baştan kasmaya başlayınca zor geldi veya. bir de pazar alanı falan olsa iyi olur ilerisi için. bol şans.

basta biraz oyle gelebilir, sonradan daha kolaylasir :)
  • Yeni Oluştur...