Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RonaLdonun babası...


Mave

Öne çıkan mesajlar

http://www.milliyet.com.tr/2005/01/29/spor/spo06.html

Real Madrid'in ünlü golcüsü Ronaldo, Beşiktaş yönetimini ve futbolcuları suçlayarak, "Onu anlasaydılar, felsefesinin kazanmak üzerine olduğunu öğrenirlerdi" diye konuştu[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ronaldoya hak veriyorum aslında, biz klüp olarak bu kadar büyük bir hocanın altından kalkamadık bizim futbolcularımızda iş yok ki hoca adamlara top oynatsın tamam onun hiç mi hatası yoktu tabi ki var ama bence futbolcular Del Bosque'nin 2 katı hatalılar... ben rızanın gelişine sıcak bakmıyorum açıkcası beşiktaşı daha da beter edecek ztn bunu Ronaldoyu ilk 11 e almasıyla anlamak mümkün... yani en isterdim bu seneyi Del Bosque'yle bitirelim ama yıldırım demirören dayanıksız çıktı madem bir işe kalkıştın sonuna kadar götürmek gerek benim düşüncem yarı yolsa bırakıp başka yollara kaymak akıl karı iş değil ama Türkiye ortamında zaten bu iş olacak gibi değildi medyanın gereksiz yorumları sabırsız taraftarlar ve yöneticiler yüzünden Del Bosque'nin ipi çekildi ama 4-5 hafta sonra görecez ki suç Del Bosque'den çok beşiktaş kadrosunda bulunan beceriksiz futbolcularınmış...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zafer biryolu istemeyen bendim sanki ümit aydını okan koçu gönderen bendim sanki. bir zahmet kadro konusunda şikayet etmesin kendisi. juanfran + carewin parasıyla yeni takım kurardı kendine

yahu geldiğinde en çok gençlere önem verir diye sevindik 1 gram önem vermedi gençlere. hala neyin tartışmasıdır bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 29 Ocak 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
Turkiye'de 3 lu defansda ronaldonun uzerine adam yok denirse ne gibi bir tepki verirdin =)

ronolda futbolcumu bea allah aşkına adam geçmek sadece sürate baglı adamda bi teknik hiç bişi yok adamı geçtikten sora direk gol zaten[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazıdaki RonaLdo Anna Kornikovanın eski manitası oLan RonaLdo[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ronaldo gitsin bi yüzünü gözünü yıkasın nefes alsın öyle gelsin ehe
real madrid değil burası
beşiktaş şu 8 ay sürece az maymun olmadı, az isyan ettirmedi.daha da önemlisi gelecek vaad eden bi hali hiç yok.(tu.. bosque atılınca değişti tabii eheh)

okudum adamlar olay çıkarmış resmen.bu adam aynı işi real madridte yapsa 2 ayda yollarsınız.türkler yapınca vurun kahpeye oluyor ama..

o kadar seviosanız alın sizin olsun del bosque lol.del bosque ile devam edilse çok kral bi beşiktaş ortaya çıkacağını düşünen varsa o da bi yüzünü yıkasın, bu sezonki maçları izlesin hatta zahmet olmazsa puan cetvelindeki yerimize de baksın bi CL bi UEFA kelimeleri çıkacak mı acaba ağzından..[signature][hline]kaçın! burizası var!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Bosque'ye bir sene zaman vermelilerdi...
Adam Türkiye'yi ve oyuncuları tanımıyor pek...
Alışması lazımdı...
Real'de de onun hiçbi suçu yoktu sadece defansa(haklı yere)transfer istemesiydi...
Ama aç gözlü Real başkanı ve yönetimi ise en büyük golcüleri daha iyi oynasın diye(bak yedeğin var oynamazsan o girer gazıyla)forvet almaya devam ettiler ve hata yaptılar bence...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?

Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence Ronaldo'nun Del Bosque'yi biliyor o yüzden böyle demiştir... yoksa beşiktaşı takip ettiğinden değil ki bence takip de ediyor olabilri sonuçta futbolcu futbolla ilgili şeyleri takip eder bütün dünya liglerini gözden geçirir esas siz birşey bilmiyor olabilrisiiz bu konuda... sandınız ki bir tek siz mi takip ediyorsunuz dünya liglerini...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...