gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya arkadaslar acikcasi hic bakmadim boyle bise sorulmusmuydu daha evvel. ama az once acun firarda programında calan bi sarki vardi ve bi turlu ogrenemedim onun ne oldugunu ve kimin soyledigini. bir hint muzigi sanirim. bi kadin soyluyo. yabanci dille aram pek olmadigi icin sozlerini soyliyemiyorum asma sadece nakarat kisminda hay hay hay diyo o kadar (3 defa) bilen varsa sarkinin adini veya soyleyeni yazarsa cok sevinirim.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 biraz daha ip ucu wersen..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya ipucu acun firardayi izle:-D ya saka bi yana hint muzigi sanirim. hatta bi arkadas panjabi kardeslerden biri olabilir demisti. cok guzel yaaa sarki hemen bulup yuklemem lazim.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben biliyorum ben biliyorum! panjabi mc - yogi[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çook tatlı bi şarkı eskiden vavorimdi :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 du bakiim hemen bi indireyim kazaa dan o mu gercekten!![signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: obacan, 30 Ocak 2005 00:23 tarihinde demiş ki: ben biliyorum ben biliyorum! panjabi mc - yogi ya jogi diye vardi onu indirdim ama o deil ama sanirim soyleyen panjabi ordaki kizin sesi ile ayni nerdeyse. benim dedigim sarkida fazla ipucu veremiyom sarkida anladigim tek yer nakarat kisminda 3 kere hay hay hay diyodu.:lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Baby H - Mere Naseeb Mein aradığın şarkı bu :)[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Katalanzar, 30 Ocak 2005 03:30 tarihinde demiş ki: Baby H - Mere Naseeb Mein aradığın şarkı bu :) allah razi olsun allah ne muradın varsa versin :-D gercekten cok tesekkur ederim dogru sarki cok merci.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar