Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 geçen gün format attım pc ye şimdi mikrofonun arada sesi kesiliyormuş ön/arka jakları denedim yeni mikrofon aldım ondada aynı problem varmış problem sizce nerededir nasıl kontrol ederim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ses kartında gibi duruyor problem. En güncel driverı indirin olmadı eski driverları bulabilirseniz bulup onları deneyin. Çalışan zamanda kullandığınz driverı deneyin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hımm bi deneyim teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ilgili değil ama mikrofon/speaker opsiyonlarından "konuşurken sesi %80 azalt" secenegi secili olduğundan yapıyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Esh said: ilgili değil ama mikrofon/speaker opsiyonlarından "konuşurken sesi %80 azalt" secenegi secili olduğundan yapıyor olabilir mi? aynen abi düzeldi ama ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar