slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Öncelikle hangi skil'leri vereyim tafsiye edebilecekleriniz varmıdır? 2.Olarak Marksmanship - Survivil arasında takılıcam ama Beast Mastery de nelere verebilirim hangilerini tavsiye edersiniz.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 survival a girme.. yani yuksek bi level olana kadar.. benim 48 hunterim var hepsi marksta.. 5 tanemi ne beastte var. memnunum. ama fikrini degistirebilirsen hunterla oynama derim:) okadar zaman harcadim lvl 45lerden sonra hunterlarin grup bulmasi cok zor. etrafta bir suru hunter var.[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben skill sistemini anlayamadım oyundaki pek. raptor strike rank 2'yi train level 9 iken. bunun bizim skill ağacımızla alakası yok dimi ? yoksa skill ağacı ne zaman belircek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 "Talent" olayı lvl 10 da başlıyor. Bunlar genelde "skill" leri daha etkili yapar veya yeni özellikler ekleyebilir.[signature][hline]pff [Bu mesaj OffChu tarafından 30 Ocak 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 aşağıdaki 2 guide yardımcı olacaktır hunter hakkında baya bi, ilki basics daha çok, ama özellikle 2.si ayrıntılı yeterince. bir iki[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 abı bırak onları mıs gıbı acıklayıcı turkce sıtemız war.nıye bosuna adama translate ettırıyonkı? www.paticik.com/wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ona da baktım da bizim sitede genel olarak tüm skilller vb nin ingilizceden çevirisi var sadece, daha çok basics olarak işe yarar, ama benim verdiğim 2. guide level 20 ye kadar bir hunterın nasıl gelişebileceğini, neyin iyi neyin kötü olduğunu vb ayrıntılı açıklıyor :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Blinky cidden çok saol ben untmuştum onu çooooook işime yarıdı saol[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar