Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A)KAVGA B)ÇÖZÜM

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bizim sınıfta bi arkadaş uzun zamandır benle konuşmuyor...bu durumun sebebini bi türlü öğrenemdeim..aslına bakarsanız adamla yok denecek kadar az münasebetim vardı...bu adam zamanla bana kin mi besliyor nedir yoldan geçerken omuz atmalar,laf sokmalar...hep ya sabır çektim..büyüklük gösterip sesimi çıkarmadım...ama benimde bir sabrım var..adamı sınıfın kapısından dışarı çağırdım konuşmak için..''Osman biraz dışarı gelirmisin arkadaşım''aynen bu tavırla..yani insanca..ama adamın verdiği cevap beni bitirdi''canım istemiyor...''benim yerimden başkası olsa çoktan amaaaan konuşmuyosan kounşma derdi.ama ben insanları kaybetmek itemiyorum..biliyorumki o böle bir insan değil..biri tarafından kullanılıyor...ama konuışmuyokii çözüm bulalım...diyorumkii hiç iplemeden bir yanlışında kavgaya başvurup ağzını burnun dağıtsam mı yoksa biraz daha kasıp çözüme mi gitsem...bi akıl verin be arkadaşlar..bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

sende onunla konusma!! cokmu lazimki sana.?? ha terbiyesizlik yaparsa kavga o zaman olur.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya nedir benim bu bahtım..abi adama bi tane yamuğum yok..sen kalk böle trip at..insanlık,arkadaşlık bu kadar basitmiii..oturup biraz düşünesi lazım insanların..kavga etmek basit..ya sonraki pişmalık..nben bu adamla 2 sene aynı sınıfta okuycam...bunu bilinçli bir insan yapmaz herhalde..ileri görmek lazım galiba....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crocodile, 28 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
sende onunla konusma!! cokmu lazimki sana.?? ha terbiyesizlik yaparsa kavga o zaman olur.
[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

sorun kavga değel..evel allah aikido bilgim var aylardır...vurdum mu yığarım..ama elime ne geçecek..güç,ilgi,populariyte..hayır bence daha eksilere düşücem..ben hayata felsefik bakıyorum..yoksa elbette kavga deyip çıkardım işin içinde..ama önemli olan o insanı nasıl kazanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayata bu mantikla bakarsan cok basin yanar.Kendi kendine acinirsin.Insanlari kazanmaya calisman gereksiz.Eger bir sey olmuyorsa ustelemiyceksin.
P.S=Sevdiginiz biri haric .[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

zorla çekicen köşeye konuşucan başka çözümü yok eğer dediğin gibi bişiyse ve bunu yapmazsan başına patlar zaten terbiyesizliği yapmış laf sokmuş omuz atmış kavga etme ama çek köşeye konuş istemezse zorla yap[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

git yanına deki benimle ne alaıp veremediğin var arkadaşım de artislik yaparsa sana bırakıyorum indir aşşağı bence,ben çok yaşadım böle tiplerle bunların anladığı tek şey dayak oluyo eninde sonunda...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

Güzel arkadaşım sen manyak mısın? Nedir bu gençlerdeki kavga merakı? Adamın burnunu kırınca,gözünü morartınca zevk mi alıyorsun? Yoksa siz sürünüzün içinde statü sahibi olabilmek için orangutanlar gibi aranızda mı kapışıyorsunuz?

Kaçmam lazım,dağlara ovalara.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
billur, 28 Ocak 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
Güzel arkadaşım sen manyak mısın? Nedir bu gençlerdeki kavga merakı? Adamın burnunu kırınca,gözünü morartınca zevk mi alıyorsun? Yoksa siz sürünüzün içinde statü sahibi olabilmek için orangutanlar gibi aranızda mı kapışıyorsunuz?

Kaçmam lazım,dağlara ovalara.

hızlı kaç o orangutanlar yakalamasın seni.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

ortak bi ark aracılııyla ören derdi neymiş ollmadı sıkıştır konuşalm edelim die. Baktın bşi olmuo s.ktr et konuşma çok mu önemli amaaaaaa omuz atmalara dewam ediosa omuz attıktan soora sende omzunu it 2 arada 1 derede bi de bi kafa patlat tmm mı olsun bitsin ezdirme kendini ne lan bu :) ok?[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guerilla, 28 Ocak 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
evel allah aikido bilgim var ...vurdum mu yığarım..

hmmm aikido ve vurmak? bi de aylardır diyor.

neyse sen bence şimdilik en iyisi hiç kavga etmemeye bak, bakalım zaman ne gösterecek[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...