SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkadaşlar bizim sınıfta bi arkadaş uzun zamandır benle konuşmuyor...bu durumun sebebini bi türlü öğrenemdeim..aslına bakarsanız adamla yok denecek kadar az münasebetim vardı...bu adam zamanla bana kin mi besliyor nedir yoldan geçerken omuz atmalar,laf sokmalar...hep ya sabır çektim..büyüklük gösterip sesimi çıkarmadım...ama benimde bir sabrım var..adamı sınıfın kapısından dışarı çağırdım konuşmak için..''Osman biraz dışarı gelirmisin arkadaşım''aynen bu tavırla..yani insanca..ama adamın verdiği cevap beni bitirdi''canım istemiyor...''benim yerimden başkası olsa çoktan amaaaan konuşmuyosan kounşma derdi.ama ben insanları kaybetmek itemiyorum..biliyorumki o böle bir insan değil..biri tarafından kullanılıyor...ama konuışmuyokii çözüm bulalım...diyorumkii hiç iplemeden bir yanlışında kavgaya başvurup ağzını burnun dağıtsam mı yoksa biraz daha kasıp çözüme mi gitsem...bi akıl verin be arkadaşlar..bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sende onunla konusma!! cokmu lazimki sana.?? ha terbiyesizlik yaparsa kavga o zaman olur.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Valla konuşmak en iyi çözüm gibi en azından arkandan ne işler çevirildiğini öğrenirsin ama önce adama iyilikler yapacanki adam senle konuşsun. Kavga edecem dersen, onu gazlayan adamlarda sana dallar iş uzar fln gereksizleşir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Kavga en son yol olmalı.Ama biraz daha böyle yaparsa sen bilirsin.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya nedir benim bu bahtım..abi adama bi tane yamuğum yok..sen kalk böle trip at..insanlık,arkadaşlık bu kadar basitmiii..oturup biraz düşünesi lazım insanların..kavga etmek basit..ya sonraki pişmalık..nben bu adamla 2 sene aynı sınıfta okuycam...bunu bilinçli bir insan yapmaz herhalde..ileri görmek lazım galiba.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: crocodile, 28 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki: sende onunla konusma!! cokmu lazimki sana.?? ha terbiyesizlik yaparsa kavga o zaman olur. [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ne konuscan muhatab bile olma.Ben olsam dovmustum kendi adima soyliyim.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sorun kavga değel..evel allah aikido bilgim var aylardır...vurdum mu yığarım..ama elime ne geçecek..güç,ilgi,populariyte..hayır bence daha eksilere düşücem..ben hayata felsefik bakıyorum..yoksa elbette kavga deyip çıkardım işin içinde..ama önemli olan o insanı nasıl kazanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Hayata bu mantikla bakarsan cok basin yanar.Kendi kendine acinirsin.Insanlari kazanmaya calisman gereksiz.Eger bir sey olmuyorsa ustelemiyceksin. P.S=Sevdiginiz biri haric .[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 okumadım ama tabiki b seçeneği.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 zorla çekicen köşeye konuşucan başka çözümü yok eğer dediğin gibi bişiyse ve bunu yapmazsan başına patlar zaten terbiyesizliği yapmış laf sokmuş omuz atmış kavga etme ama çek köşeye konuş istemezse zorla yap[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 anladiğim kadariyla konuşmasan senin için 1 kayip olmiycak salla gitsin :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 git yanına deki benimle ne alaıp veremediğin var arkadaşım de artislik yaparsa sana bırakıyorum indir aşşağı bence,ben çok yaşadım böle tiplerle bunların anladığı tek şey dayak oluyo eninde sonunda...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Güzel arkadaşım sen manyak mısın? Nedir bu gençlerdeki kavga merakı? Adamın burnunu kırınca,gözünü morartınca zevk mi alıyorsun? Yoksa siz sürünüzün içinde statü sahibi olabilmek için orangutanlar gibi aranızda mı kapışıyorsunuz? Kaçmam lazım,dağlara ovalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: billur, 28 Ocak 2005 15:44 tarihinde demiş ki: Güzel arkadaşım sen manyak mısın? Nedir bu gençlerdeki kavga merakı? Adamın burnunu kırınca,gözünü morartınca zevk mi alıyorsun? Yoksa siz sürünüzün içinde statü sahibi olabilmek için orangutanlar gibi aranızda mı kapışıyorsunuz? Kaçmam lazım,dağlara ovalara. hızlı kaç o orangutanlar yakalamasın seni.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 violence is the last refugee of the incompetent - Salvor Hardin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Benle konuşmayanla bende konuşmam. Ama yok ben konuşcam diye ısrar ediyosan ev telefonunu bul telefon et derdin ne senin de.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 normalde beni iplemiyen herif nsassı tele çıksın yaa...coşmayın!!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ortak bi ark aracılııyla ören derdi neymiş ollmadı sıkıştır konuşalm edelim die. Baktın bşi olmuo s.ktr et konuşma çok mu önemli amaaaaaa omuz atmalara dewam ediosa omuz attıktan soora sende omzunu it 2 arada 1 derede bi de bi kafa patlat tmm mı olsun bitsin ezdirme kendini ne lan bu :) ok?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: The_Guerilla, 28 Ocak 2005 00:57 tarihinde demiş ki: evel allah aikido bilgim var ...vurdum mu yığarım.. hmmm aikido ve vurmak? bi de aylardır diyor. neyse sen bence şimdilik en iyisi hiç kavga etmemeye bak, bakalım zaman ne gösterecek[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yapıcı ol... Arkadaşının gözünde bir morluk oluştur :-P[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Vur ağzının ortasına bitane lan denyo de senle mi uğraşcam lan ben de sonra kaç çünkü o acıyla dağları bile devirebilr[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: The_, 30 Ocak 2005 06:39 tarihinde demiş ki: Vur ağzının ortasına bitane lan denyo de senle mi uğraşcam lan ben de sonra kaç çünkü o acıyla dağları bile devirebilr +1 sinir ettiyse aynı denileni yap bizce! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar