GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Oyunlar açıldıktan sonra simge durumuna küçülüyor, ses geliyor ama oyunu simge durumundan çıkarmaya çalıştığımda siyah bi ekran geliyor sonra tekrar desktop a dönüyor ve oyun tekrar simge durumuna dönüyor... Bu sorunu nasıl çözerbilirim? Daha önce bu tür bir sorunla karşılaşan varmı?[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 her oyundamı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eğer ati ekran kartın warsa oyun için yama yüklemen lazım banada cs de oldu aynısı yama yükleyince geçti...başka türlü olmz alt tab yapınca ekranın gider fakat tkrar girdiğinde görüntü gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Her oyunda olmuyo... 2002 den önce çıkmış oyunlarda oluyo genelde. Şöle oluyo tam olarak anlatayım... Oyunu yüklüyorum starta basıyorum, oyunun introsu girmesi gereken yerde siyah ekran çıkıyo ama sesler geliyo yani müziği felan başlıyo sonra simge durumuna küçülüyo ses gelmeye devam ediyo ama tam ekran yapmaya çalıştığımda gene siyah ekran geliyo ve kendi kendine simge durumuna tekrar küçülüyo.[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Onu gidermen icin sanırım yüklenecek bi program vardı türkiyede colin mcrea 3 cd lerinde oluodu ben aldıgımda vardı o cdlerin sonuncusunda , pek yardımcı olmaz sana belki ama bu bilgi bulablirsen dene , colin mcrea 3 sagdan soldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 :( Ya daha kullanılabilir bir çözümü varmı bu işin? Sorun gittikce büyüyor. Normal açılan eski oyunlarımda açılmıyor artık. exe ye çift tıklıyorum siyah ekran geliyo sonra tekrar desktop a dönüyo oyun simge durumuna dönüyo. Simge durumunu tıklıyorum tekrar siyah ekran geliyo sonra tekrar desktop :( ne yapacağım ben off :([signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar