Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlar açıldıktan sonra....

GM-Azrael

Öne çıkan mesajlar

Oyunlar açıldıktan sonra simge durumuna küçülüyor, ses geliyor ama oyunu simge durumundan çıkarmaya çalıştığımda siyah bi ekran geliyor sonra tekrar desktop a dönüyor ve oyun tekrar simge durumuna dönüyor...

Bu sorunu nasıl çözerbilirim? Daha önce bu tür bir sorunla karşılaşan varmı?[signature][hline]Besmele çek...
Sosyal ağlarda paylaş

Her oyunda olmuyo... 2002 den önce çıkmış oyunlarda oluyo genelde. Şöle oluyo tam olarak anlatayım... Oyunu yüklüyorum starta basıyorum, oyunun introsu girmesi gereken yerde siyah ekran çıkıyo ama sesler geliyo yani müziği felan başlıyo sonra simge durumuna küçülüyo ses gelmeye devam ediyo ama tam ekran yapmaya çalıştığımda gene siyah ekran geliyo ve kendi kendine simge durumuna tekrar küçülüyo.[signature][hline]Besmele çek...
Sosyal ağlarda paylaş

:( Ya daha kullanılabilir bir çözümü varmı bu işin?

Sorun gittikce büyüyor. Normal açılan eski oyunlarımda açılmıyor artık. exe ye çift tıklıyorum siyah ekran geliyo sonra tekrar desktop a dönüyo oyun simge durumuna dönüyo. Simge durumunu tıklıyorum tekrar siyah ekran geliyo sonra tekrar desktop :( ne yapacağım ben off :([signature][hline]Besmele çek...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...