jankis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 dün gece nba tv'deki maçtı bu biraz önce açtım tekrarını sonuna denk geldim .. inanılmaz olmuş izlemeniz gerekli izleyecekler burdan sonrasını okumasın çünkü maçın sonunu anlatıyorum new orleans 1 sayı öndeyken 0.4 saniye kala 2 serbest atış kullanıyo ve 2'sini de sokuyo, herkes seviniyo falan maç bitti diye ama kyle korver sahneye çıkıyo ve dip 3'lükten sokuyo topu hakemler 2-3 dakika tereddüt ettiler tekrarını seyredince öyle bir durum ki 0.1 saniye kala top elden çıkmış gibi görünüyo ama yani parmak ucunda neyse basket veriliyo ama uzatmada new orleans kazanıyo 99-95[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Tuh be Phi. için kotu olmus :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tüh be tam da kazanacaklarmis neredeyse.. yazik olmus...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
jankis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 phi. iversonsız oynadı bu arada new orleans'ta da baron davis yoktu eh phi. biraz daha dezavantajlıydı yani :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 abi korver naptı öyle 0.4 saniye kala helal olsun valla.
Öne çıkan mesajlar