Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul-Anadolu] Doğum günü için mekan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kardeşler anadolu yakasında hem oturacak yeri olan hemde dans etme olanağı olan , müziği güzel (mümkünse elektronik [şimdi biri çıkığ electronic derse kızarım :D ] ) bir mekan arıyorum. Murphy's düşündüm önce ama oranın ortamı biraz yaşlı kaçar gibime geldi sonra. sizin bildiğiniz bi mekan var mıdır ey patiler?[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Mesaj tarihi:
bize gelin ? :P uyarsa
Kişi ba$i 15 senden para almayız ama en az 10 kişi getir COLA CİPSS HAMBURGer :p herşey uahsua

[Bu mesaj Gursu tarafından 26 Ocak 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kadıköy de Rexx sinemasının yanında Kahverengi diye bir yer var ve bence ortamı çok iyi müziklerde hoş yaşlı yok ayrıca gençlik orada yani ;) saat öğlen 2 de canlı müzik başlıyor ve çoşmaya hazırsın gerçekten solistlerde iyi ses var...
İçki fiyatlarına gelince
Bira(büyük): 5 YTL
Bira(küçük): 3 YTL
Votka : 5 YTL
Nargile : 5 YTL ( Başka birşey içmedim :) )
Not: Eğer büyük masa kiralamak istiyorsan fiyatı 20 YTL yaklaşık 15 kişi sığar büyük masaya
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.... Davet edersen bende gelirim haberin olsun eheh :D[signature][hline]...Techno Cocaine...

[Bu mesaj Ciginix tarafından 26 Ocak 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mürfis var kalamış marinada hemde çok tuzlu değil , güzel bir yer(+18)

Sonra Dedikodulu meyhane var ama orada dans edemezsiniz canlo müzik fln güzeldir. (yaş sorunu yok)

Eskiden Mood olduğu yerdeki yeni mekan var birde onun yanındaki yer var oralarda süper(+18)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...