Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EK DOSYALAR


Hollwan

Öne çıkan mesajlar

ben 1279 u indirdim gelen exe dosyasına 2 tıkladım hata verdi açılmadı knight online klasörünün içine attım sonra exesine tıklayıp çalıştırdım oyuna girdim ama yukarda v1274 yazıyodu :([signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin?
Demek Ki Değilmişsin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

klasörden server.ini ye gir ordaki 1274 ü 1279 yapsın yazılımcı efendi.

bu indirdigin sadece client servera girmeni saglıyo oyunun update edilen dosyalarına bi etkisi olmuyo galiba. 1264 versiyondu benim oyun bunu yükledim girebiliyodum ama damage aldıkça xp gidiyo diye yazıyodu - oda 1264 teki bi hatadan kaynaklanıo. o vakit anladımki dünyada olan şeylerin aslını dünyada aramanın bulanık suda tatlı su planktomları aramaya benzedigini ve bu unsurların dönüp size fani yaşamın getirisi olan atomlardan oluşan bünyede üst noktalarda bir şerafet-i yettin getirmesine neden oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hacı bak şimdi knight online klasörün var ya program filesta ona gir orada bi server.ini dosyası olması lazım. onu aç notepaddir zaten o orada version yazan bi yer var oradaki 1274 ü 1279 yap yada her ne yazıyosa versiyonu olarak. bu olay sadece sana görüntü olarak 1279 verir başkada bi halta yaramaz maksat için rahat etsin diye söylüyorum bunu.
oyuna girebiliyosan update e gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...