serdary76 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar merhaba, Ben 44 lvl, mage olan bir yaratığım :) Yabancı klanlarla anlaşmak çok zor oluyor ve uğraşmak acayip zahmetli... Aklı başında ve sonuna kadar destek verebileceğim bir Türk klana katılmak istiyorum... Önerisi olan varmı??? Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage (Glaicer) Server..: Ares Level....: 42 Np........: Hiç yazmiim, dalga konusu olurum :( Clan......: En çok özlem duyduğum şey...
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 aa ne tesadüf bende lvl 44 rogue um . evlenelim mi?
serdary76 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 :PpP :) yaw ben ciddiyim... Amacım evlenmek değil, doğru düzgün bir klana girmek...[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage (Glaicer) Server..: Ares Level....: 44 Np........: Hiç yazmiim, dalga konusu olurum :( Clan......: En çok özlem duyduğum şey...
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 klan benim işin engel taşımıyo serdar.
Öne çıkan mesajlar