Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yer:Malazgirt Açlıktan ne yapacağını bilemeyip de kasabanın çöplüğüne kadar inmiş olan yalnız bir kurtu ksabalılar yakalayıp ağzını bağlamışlar. Bağlama da ne bağlama dilinin üstüne bir "Kazık" yerleştirip ağzının içi kanayana kadar sıkmışlar ipi. Ayağından zincirle bağlamışlar. Nasıl bi zihniyettir anlamadım. Hepsi , çoluk çocuk dahil kurtun yanına geçip bi de resim çektirmeye çalışıyolar ve hepsi gayet mutlular. Sonra boş bi meydanın ortasına geçip kurdu bi direğe bağlamışlar. Önce sürekli bi değnek ile orasına burasına vuruyolar. Daha sonra kendi av köpeklerini kurtun üstüne salıyolar. Resmen VAHŞET! Kurtun gözlerini gösterdi kamera içim bi garip oldu. Orda köylüler köpekleri üstüne salıyolar ve kurt can çekişiyo. Etraftaki tüm insanlar(!) ise ne kadar mutlu Allahım ne kadar zevk alıyolar. Bu kadar mı yozlaştık. Bu kadar da mı insanlığımız kalmadı?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 gec kaldin bi baksaydin digere topiclere http://forum.paticik.com/view.php?id=110965 orda devam et bence yorumlara biz oyle yapiyoz:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 30 Ocak 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ah bakmamışım pati pete. Yine de Allah belalarını versin. Yapacak bişeyim yok elim kolum bağlı oturuyorum ya grrr[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 amin amin. asıl hayvanlar onlar zaten.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet patipet'e bakmamışsın seni gidi seni :-p gerçekten savaş ay her zamanki gibi iğrenç haberciliğine devam ediyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139)
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Çok merak ediyorum bu görüntülerden sonra bi icraat olucak mı?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 savaş ay'ın reytingleri yükselecek, savaş ay abartılı haberler yapacak falan..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139)
Öne çıkan mesajlar