dasBock Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 evet o benim mevzu şu: alman hesabıma acil olarak bi miktar para göndermem lazım. bitcoin ile bu mümkün mü? paypal swift vs uzun sürüyor ve küçük meblağdan çok para kesiyor. bi el atın şu işe patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Hali hazirda onaylanmis bitcoin exchange hesaplarin ve bu hesaplara bagli banka hesaplarin yoksa o is yas. Ugrasma hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 dasBock said: evet o benim mevzu şu: alman hesabıma acil olarak bi miktar para göndermem lazım. bitcoin ile bu mümkün mü? paypal swift vs uzun sürüyor ve küçük meblağdan çok para kesiyor. bi el atın şu işe patiler Türkiyede elden verirsen gönderirim küçük bir meblağa ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 30 euro göndermem gerekiyor da sana transfer edicem sen hesapta onaylıyacaksın sonra benim hesabıma para göndereceksin ben o zamana kadar almanyaya giderim :) sağol yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar