Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Beyler biraz evvel pc kendi kendine kapandı. Tekrar açmak için power düğmesine bastığımda kasadan bir ses geldiğini farkettim. İçini açıp bir bakıyım dedim, işlemcinin üzerinde duran soğutucu düşmüştü. İşlemcinin üzerindeki soğutucunun takıldığı kulakçıklardan biri kopmuş nasıl olduğunu anlıyamadım. Neyse soğutucuyu bir şekilde yerine koyma yolunu buldum ve tekrar çalıştırmak için power düğmesine bastım ve yine aynı ses. Bu sesin neden kaynaklandığı bilen varmı acaba? Pc bu gece lazım bana müşteriler bekliyor. Kasadan gelen sesin tarifini nasıl yapsam bilmiyorum ama sanki AMBULANS gibi " dını dını dını dını " sürekli ötüyor ve güç kablosunu çekmeden ses susmuyor lütfen acil yardım.... Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın nasıl açıklayacağımı bilemedim :([signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kasayı eğer bilgisayarcıya götürmeden yapabilme imkanım varsa lütfen söyleyin, çünkü Pc bana şu an lazım gece kalıcak müşterilerim var.[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 İşlemcin hakkın rahmetine kavuşmuş yapabileceğin bir şey yok geçmiş olsun. Yeni CPU alman gerekecek.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 benim görüşümce, ramlerin yanmış ya da yerinden oynamış olabilir, ekran kartın yanmış ya da yerinden oynamış olabilir, işlemcin yanmış ya da yerinden oynamış olabilir. eğer bunlardan herhangi biri yandıysa yanığı anlaman pek zor olmazdı. ağır bir yanık kokusu olurdu. yanmış olacağını pek sanmıyorum fakat fanın nasıl hareket ettiğini de merak ediyorum. [normalde cpu belirli bir sıcaklığı geçtiğinden anakart gücü keser, eğer makinenen eskiyse böyle bir sorun ortaya çıkmış olabilir][signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 pc açılıyormu yoksa sadece sesmi geliyor? işlemcinin yanmış olma ihtimali yüksek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ram ve ekran kartı yerinden oynasa veya yanmış olsa nasıl bir ses çıkardığını biliyorum. Ama bu sesi ilk defa duydum Pfff kaldık ortada akşam akşam of ya offff[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Beyler şimdi işlemciyi çıkarıp başka bi pc ye taktım ve çalıştı yani bu demek oluyor işlemci yanmamış :) ama diğer pc hala çalışmıyor. Eğer fikir yürütecek biri varsa söylesin hemen yapıcam... Şimdiden sağolun[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: EagleEye, 29 Ocak 2005 22:43 tarihinde demiş ki: pc açılıyormu yoksa sadece sesmi geliyor? işlemcinin yanmış olma ihtimali yüksek evet. Eagle Power a basıyorum işlemci fanı çalışmaya başlıyor 2 saniye sonra tamamen duruyor faaliyetler makinada ve yukarıda taklit etmeye çalıştığım ses çıkıyor. ( Artı olarak işlemciyi başka pc ye taktım çalışıyor.)[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hmmm işlemcin yanmamış feci şanslısın o zaman aynı olay bana olmuştu işlemci gitmişti. Mum Chamber bir liste yapmış ama söylediği bir şey yanlış olmuş ağır yanık kokusu olmaz hatta genellikle yanık kokusu olmaz sadece siyahlaşmalar oluyor yanan parçanın üzerinde biraz kontrol et derim ayrıntılı şekilde. Ramlerine, ekran kartına falan bak işte. Hem deneyeceğin başka makinede varmış mis gibi dene teker teker elbet bulursun sorunlu parçayı.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Buldum çözümü ama ne yazıkki tamire gidicek. İşlemcinin takıldığı yerin kulakçığı koptu demiştim vede soğutucusu tam oturmuyor demiştim. Oturtmaya çalışmıştım tutturdum ama ne yazıkki işlemcinin üzerine soğutucu basınç yapması bastırması lazımmış ve ben bunu bilmiyordum tecrübe oldu bana, soğutucuyu işlemcinin üstüne bastırarak çalıştırmayı denedim ve normal bir şekilde çalıştı. Yardım etmeye çalışan herkeze çok teşekkür ederim... İyi geceler sizlere.[signature][hline]...Techno Cocaine... [Bu mesaj Ciginix tarafından 29 Ocak 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 iyi kayıpsız atlatmışsın hiç deilse...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar