Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinalde hangi server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar orjinalde horde ve allaianc guildleri toplancagı serverın pvp serverı olcagını biliyorum fakat populationu hakkında bir sorum olcak high olan bir serveramı girilcek acaba
bence boyle yapılcaksa hata etmis olruz ben populationı normal olan bir servera girsek hem baglantımızı kasmamıs oluruz diye dusunuyorum.....
sizin fikirleriniz ne acba
Mesaj tarihi:
Bu konuda karar vermede lag, yoğunluk vs. 'nin hiç önemi yok ama bir konu varki araştırılması gerekir.

WoW için kurulan yada diğer oyunlardan transfer olan bir takım guildler anlaşarak bazı serverlarda toplanıyorlar. Bunlar daha önceden oynadıkları oyunlarda da oyunun kaderlerini değiştiren gruplar ve tecrubeli kalabalıkları oluşturuyorlar. Bu grupların tercih ettiği sunucularda oynamak, daha tecrubeli insanlarla bir arada olmayı sağlayacaktır.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Mesaj tarihi:
Qui'ye katılmamak elde değil.Tanınmış ve oyunu oynamasını bilen grupların gireceği sunucuda oynamak daha eğlenceli olacaktır.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
bu konuda bliz.. acıklama yaptımı bilmiyorum ama yapmadıysa cok buyuk hata yapmıs..bi oyun cıkmadan serverlarin adı icerigi(pvp pve vs) yazılır sora insanlar offical forumlarda nerde oynayacagını konusur tartısır iste bu arada tecrubeli oyuncu gruplari nin nerde oynayacagı ogrenilir vs vs..yani en gec serverlar acılmadan 2 hafta once falan server larin adlarinin acıklanmasi lazim..
  • Yeni Oluştur...