Befounder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Volfied'in tavsiyesi ile oyuna basladim. Yaklasik 10 saattir kesintisiz oynuyorum diyebilirim. Uber skilled oldum, security, bypass gibi programları kökledim. Lakin gelin görünki "adamı mahvet nası edersen et" görevlerini beceremedim. Oynayan, bitirmiş olanlar yardım ederse sevinirim. Not: Aşağıdaki çözümler görülmezsen gelinecektir. 1) Derslerini F yapma 2) Okul kariyerini "none"lama 3) 3 adet nerdeyse sülalesini içeriye tıkacak suç yükleme[hline]May light guide your way to my hell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 İki tür böyle görev var. Bir tanesi ilk başlarda çıkan. Adamı mahvet. Biz haberi aldık mı paranı göndericeğiz gibilerden. Yani adamı Arrest et. Bu çok kolay. Global Criminal Database'e giriyorsun. Adama 3 suç yazıyorsun. Banka soydur, araba çaldır, hacker olarak ilan et, falan filan. Sonra da arkadaşı arrest et diyorsun. Amca öbür güne Newslerde arrest edilmiş olarak lanse ediliyor ve paranı alıyorsun. İkincisi ise, şöyle şöyle bir hacker var, bunu yakalatman gerekiyor gibilerden. Burada da arkadaşın ev bilgisayarı üzerinden bir yerleri hacklemeye çalışıyorsun. Logları falan silmiyorsun. Baya bir zarar veriyorsun. Sonra bundan bir önceki stepteki bilgisayarlardan bir kaç tanesinin loglarını ( gerekli kısımlarını ) siliyorsun. Ya da direk olarak logları değiştiriyorsun ( log modifier mıydı neydi unuttum ) ve arkadaş yakalanıyor. Netekim bu görevi yaparken yakalanma riskiniz yüksek, bilgisayarınızı patlatan aleti açık tutmayı unutmayın. P.S. : Oyunu 6-7 ay önce falan oynamıştım en son, biraz bölük pörçük hatırlıyorum doğal olarak.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 . [Bu mesaj Befounder tarafından 06 Ekim 2002 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 said: ShARkY, 06 Ekim 2002 01:16 tarihinde demiş ki: Bu çok kolay. Global Criminal Database'e giriyorsun. Adama 3 suç yazıyorsun. Banka soydur, araba çaldır, hacker olarak ilan et, falan filan. Sonra da arkadaşı arrest et diyorsun. Amca öbür güne Newslerde arrest edilmiş olarak lanse ediliyor ve paranı alıyorsun. Ama bunu yaptım ben????? Arrest dediğimde daha önceden 2 suç işlemeli mi ne gibisinden bişiler yazdı?[hline]May light guide your way to my hell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Tamam adama 2-3 suç yazacaksın. Ard arda. Tek suçu varsa arrest edilemiyor.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Robbery high tech fraud bank fraud yazdıklarım bunlar, ama yetmedi??[hline]May light guide your way to my hell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 cevaplarını oyunun official forumlarından buldum. Saol Sharky[hline]May light guide your way to my hell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Ve Volfied arıların üstüne bir lanet daha saldı... All Your Base Are Belong To Us şimdi bunlar bütün hafta içi oynarlar okulda, bi de sınav haftasına giriyoz, allah... *!Pis pis güler, Uplink ine geri döner*[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Ye bende tum char lar gidio Uplink de delirecem ya oyuna girerken kafasına gore hata felam werio char del oluo sora felam falam[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 rofl uplink'de hem agent list'de birim hemde mage oldum rofl mage :P[hline]May light guide your way to my hell... [Bu mesaj Befounder tarafından 06 Ekim 2002 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 ha bi de morally bankrupt oldum o kadar çok insanı içeri attım ki :P bi ara saykopat dedi koptum :P[hline]May light guide your way to my hell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 said: bravecik, 06 Ekim 2002 08:09 tarihinde demiş ki: Ye bende tum char lar gidio Uplink de delirecem ya oyuna girerken kafasına gore hata felam werio char del oluo sora felam falam[hline]I rule I rule I rule Şu patchi çek bi bakam.[hline]May light guide your way to my hell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 . [Bu mesaj Befounder tarafından 06 Ekim 2002 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 bende biyerde takıldım şu banka hesap sahibinin kime bu kadar para gönderdiini bul dio buldum herifin adını lakin onlara mail attığımda bundan bahsetmiyo[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Craven şey yapacan adamın hessabına giricen view statements diyecen en yüklü para nereye gitmişşse ip sini ve acc ı bi yere not alacan bi de amount u yaz bi kaıda soora o bankayı bul InterrNIC den oraya bağlan o account u ekle view account de ismini al adamıon mailde reply de ismini yaz gönderilen adamın bi de amount u yaz yanına ama yapma o görevleri 3 daefa yaptım 3 ün de de busted[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 nereden indiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 volfied ben zaten yaptım hepsini adamın adını herşeyini öörendim ama reply dediğimde mailda nereye yazıcam gerekenleri yok öle biyer[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 ne oyunu bu ya merak ettim adı ne türü ne lütfen açıklama?[hline]Yeni bir meyhane keşfettim, mezarlığın karşısında. Artık beni sorarsanız ya meyhanedeyim ya da tam karşısında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Kıraven bak repli ye tıkla orda yazıların en altına Name : Hede Hodo Hontormeba yaz olur :)[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 www.ethernass.com/temp/uplink.zip adresinden indirin[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Ben bi gorevde takıldım daha dorusu iki gorevde birini Elite agen le ilgili bisiler dio ondan hec bisi annamadım dier bi gorevde bana bi acc werio O acc den admin in pass i felam da gorebiliom gorevin bi hacker ın name sini bulmak nerden nassı bulacas yardım eedebilecek war mı?[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Ap yaw soru kaldı bi de Shu 20000 Credit e alınan bi alet war prog larda. Proxy bypass su bu istio O ne ishe yarıo nassı kullanılıo?!?[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 surda biri tam cozum yapsa varya ne hora gecer :p Yeni basladim dene dene gidiyoz simdi su banka gorevlerindeyim Gece Gunduz oynuyom Yardim Edin pls (Cumleler Dusuk olsada anlayan anladi )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oyun cok hos ama bi zaman sonra bayiyo ozellikle 3teraherz alet oolunca[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Oyunu nerden bulabiliriz acaba?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar