Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç elinde YTL'si olan varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bugün markete giderken banka önlerinde paralarını çekip inceleyen insanlar gördüm ama ben hala YTL görmüş değilim..hatta bi ara bankadan paramı çekip gördükten sonra geri yatırmayı düşündüm..
valla nası bişiy bu ytl..özellikle bozuk paraları ve 50,100 lira[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
Az sabredin hülen, adamlar bankamatikleri felç etmişti bugün "YTL göreceğüüük" diye... Bu arada her bankamatik de YTL vermiyor, duyurulur.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
madeni paralar pazartesiden erken çıkmaz ortalığa hiç beklemeyin...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
bozuk para atm den değil bankadan alınıyor poşetle alıosun. örneğin ekmek fırıncıları direk alır salı günü falan gidin ekmek alın verirler :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
Karpuzum, 50 ve 100 YTLlerin piyasaya az miktarda sürüleceğini ve hele ki 100lüklerin bankalar arası işlem için kullanılacağını hede hödö söylemişlerdi. Ondandır hayal kırıklığı.

Bozuk parayı sırf bankalar değil, esnaf falan da piyasaya sürer, neden diyeceksen, MB bankalar üzerinden olsun olmasın bozukluk dağıtımı yapıyor, özellikle bu bakkallara mal dağıtan toptancılar/distribütörler vardır, bunlar kullanılıyor. OCak ayınını sonunu bulur YTL olması her yerin.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
nası geçti? cumartesi pazar banka açık olmaz ki?[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Yenı damgaları var daha degısık sekıllerde we sankı paranın boyutu degısmıs gıbı yanı 1 YTL ıle 10 YTL nın boyu esıt degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
hala elime geçmedi ya.merak ediyorum ama bozukluklar cok kafa karıştırcak gibime gelio.kagıtlarda sorun olcagını sanmıyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
bu bozukluk madeniler bole yere duşer bole bakkalda fln almassin şimdi 1 lira lik madeniler çikçak bunlar duşerse vay haline dfg[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
  • Admin
Mesaj tarihi:
ytl kriziniz tuttu ise migrosa gidin para üstünü ytl veriyor

bugün gittigimde kasiyer kız daha yeni gelmiş benden önceki müşterinin aldıgı 960 kuruş tuttu

söylerken güldü

960 kuruş ehiehiehi

adam 1milyon lira uzattı

kızın kafa karıştı e şimdi kaç para vercez üstünü diye ekrana bakıyo sonra sıradaki 4 kişi hepimiz gülüştük biraz kızda

yaa gülmeyin cidden baya zor iş ya

dedi ehe bida güldük :)

kuruş olayını karıştırıyo herkes

1 ytl=1milyon tl
1ytl=100 kuruş
1 kuruş=10bin lira

kazıklanmayın sonra (matematigi olmayanlar için dummy guide oldu tepedeki)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
960 kuruş için 1 milyon uzatmasına rağmen bir de para üstü veriyorsa kız gerçekten salakmış... :) (9 milyon 600 bin lira ediyor da... ondan)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
  • Admin
Mesaj tarihi:
ya hayır 0,96 ytl yazıyo kasada
kız 960 kuruş diye okudu gülüyo aam kuruş lafıan gülüyo
para ayarlaması dogruda söylerken hatalı söyledi bizde ona güldük en baş :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
  • Yeni Oluştur...