felixxx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya bugün markete giderken banka önlerinde paralarını çekip inceleyen insanlar gördüm ama ben hala YTL görmüş değilim..hatta bi ara bankadan paramı çekip gördükten sonra geri yatırmayı düşündüm.. valla nası bişiy bu ytl..özellikle bozuk paraları ve 50,100 lira[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bende şu an 10ytl var. Eskisinin aynısı hiç bir fark yok.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Az sabredin hülen, adamlar bankamatikleri felç etmişti bugün "YTL göreceğüüük" diye... Bu arada her bankamatik de YTL vermiyor, duyurulur.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ben kırarım öyle bankamatikleri ama[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 madeni paralar pazartesiden erken çıkmaz ortalığa hiç beklemeyin...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Yoo bana gayet YTL verdi. Ama 50 ytl çektim iki 20ytl, bir 10ytl verdi, hayallerim suya düştü :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya bu kağıt para rahat olacakta madeni paralar kafa karıştıracak sanırım şimdiden 10 bin lirası var mesela[signature][hline]R+
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 gerçekten, bozuk para piyasaya nasıl sürülcek? bankalar bozuk para vermez..ee...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 aa dur..peder bankadan para çekmiş..20 ytl verdi elimee hu huu[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bozuk para atm den değil bankadan alınıyor poşetle alıosun. örneğin ekmek fırıncıları direk alır salı günü falan gidin ekmek alın verirler :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bugun bütün bozuklar elime geçti alısveriş merkezinde[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Karpuzum, 50 ve 100 YTLlerin piyasaya az miktarda sürüleceğini ve hele ki 100lüklerin bankalar arası işlem için kullanılacağını hede hödö söylemişlerdi. Ondandır hayal kırıklığı. Bozuk parayı sırf bankalar değil, esnaf falan da piyasaya sürer, neden diyeceksen, MB bankalar üzerinden olsun olmasın bozukluk dağıtımı yapıyor, özellikle bu bakkallara mal dağıtan toptancılar/distribütörler vardır, bunlar kullanılıyor. OCak ayınını sonunu bulur YTL olması her yerin.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 nası geçti? cumartesi pazar banka açık olmaz ki?[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben mi duyarsızzım yoksa çoğunluk bugün ytl görmedi mi?[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ooops... Yanlış anlamışım :) [Bu mesaj karpuz tarafından 01 Ocak 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bende 3 tane 1 YTL var sımdı elıme gectı gıcır gıcır :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 10ytl var elimde,ufak degisiklikler var.[signature][hline]shinsetsu desu..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Yenı damgaları var daha degısık sekıllerde we sankı paranın boyutu degısmıs gıbı yanı 1 YTL ıle 10 YTL nın boyu esıt degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hala elime geçmedi ya.merak ediyorum ama bozukluklar cok kafa karıştırcak gibime gelio.kagıtlarda sorun olcagını sanmıyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu bozukluk madeniler bole yere duşer bole bakkalda fln almassin şimdi 1 lira lik madeniler çikçak bunlar duşerse vay haline dfg[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ytl kriziniz tuttu ise migrosa gidin para üstünü ytl veriyor bugün gittigimde kasiyer kız daha yeni gelmiş benden önceki müşterinin aldıgı 960 kuruş tuttu söylerken güldü 960 kuruş ehiehiehi adam 1milyon lira uzattı kızın kafa karıştı e şimdi kaç para vercez üstünü diye ekrana bakıyo sonra sıradaki 4 kişi hepimiz gülüştük biraz kızda yaa gülmeyin cidden baya zor iş ya dedi ehe bida güldük :) kuruş olayını karıştırıyo herkes 1 ytl=1milyon tl 1ytl=100 kuruş 1 kuruş=10bin lira kazıklanmayın sonra (matematigi olmayanlar için dummy guide oldu tepedeki)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 960 kuruş için 1 milyon uzatmasına rağmen bir de para üstü veriyorsa kız gerçekten salakmış... :) (9 milyon 600 bin lira ediyor da... ondan)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya hayır 0,96 ytl yazıyo kasada kız 960 kuruş diye okudu gülüyo aam kuruş lafıan gülüyo para ayarlaması dogruda söylerken hatalı söyledi bizde ona güldük en baş :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şu yüz ytl yi merak ediyorum ben, benim gibi para biriktirenler için baya iyi olcak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Private Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 1YTL= 1000 kuruş değil mi yahu?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Öne çıkan mesajlar