Hollwander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dosyayı indiricem ama çok yavaş 80 saat falan diyo kalan süreye 1 mb hızın altında indiriyo bana msnden yollayıp zaman ayırabilecek bi arkadaş var mı acaba?ya da daha hızlı indirebileceğim 2. bi ikon? yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim[signature][hline]Sen Demin Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Hollwander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 www.inndir.com yardım etmediğiniz için teşekkür etmem :P kendim buldum çok daha hızlı iniyo www.knightonline.com dan[signature][hline]Sen Demin Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Starcraft Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende bi çaresini bulamıodumda o senin yazdığın sitede nerde var acaba bi mesaj atabilirmisin
Hollwander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 www.inndir.com u aç knight online yaz ara cuk diye seni o dosyaya uçursun sonra 16 saat vb çok daha kısa sürelerde indi koyu orjin sitesinden 80 saatte iniyo[signature][hline]Sen Demin Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Starcraft Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bide download accelator la belki daha hızlı inebilir onu deniycem
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dur çişim geldi bi işiyip gelicem
Wirtuva Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hollwander sen oyunumu indiriyorsun kardeş komple... Sen nerede oturuyorsun İst İse sana Cd sine verem Yazık ya 16 saat beklenir mi :)[signature][hline]Solcanlar Bağırsakta Yaşar Bağıtmasakta...!
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla başladığım zamanlarda yatarken bıraktım sabah okula giderken download bitmişti[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Öne çıkan mesajlar