riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Netstat kullanarak bağlı olan ip'leri görüntülediğimde alakasız bağlantılar görüyorum. Şeytan dürtüyo nedense arada bir, işsizlik başıma vuruyo, bu ip'leri trace etmeye başladım. Daha önce bir yerde okumuştum TTnet, proxy'ler üzerinden bağlanıp çıkışları kontrol ediyor diye; ancak bu son trace'imde karşıma çıkan Doğan Holding oldu. Acaba açıkla getirebilecek birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 dur saçmada olsa bi açıklama getiriyim şu yurt dışı çıkışı ile ilgili doğan holding bi uydu ayarlamış ordan çıkış yapılmaya başlanmış olabilir maz :)[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 belki doğan holding in proxy sini kulanıyor olabilirsin icq da yada ie de[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar