Tjutg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu aralar server çok sık patlıyor. Sorun öncelikle kendini öldürülen kişilerin öldüklerinin gözükmemesiyle başlıyor, yani öldürüyorsunuz oyun kişiyi respawn a alıyor ama x y yi öldürdü gibi bir yazı geçmiyor böylece fragı alamıyorsunuz bu ilk belirti. Daha sonra ölünce alakasız yerlerde spawn olmaya başlıyorsunuz mesela bir keresinde harita sınırının dışında haritanın en üstünde spawn olmuştum. Ve son olarakta zamanın bitmesine rağmen spawn olamama, zamanın tekrar tekrar geriye sayması, genelde bu aşamaya geldikten 2 3 saniye sonra server patlıyor. Birde bazen server bir oyuncu 30 kill sınırını geçsede oyunu devam ettiriyor. Bu 1.2.0 da da mevcut bir sorundu bu sürümde de düzeltememişler sanırım. Tabi birde tek belirtinin frag alamama olduğu durumlarda harita sonunda oyunun durup dururken yanlış harita gibi alakasız hatalar vermesi ve herkesi atması var. Bundan sonra servera bağlanmaya çalıştığınızda connection accepted yazmasına rağmen baya uzun bir süre oyuna giremiyorsunuz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar umarım kısa sürede bir çözüm bulunur. Bir de son olarak server göçtüğü sırada oyunda olan arkadaşlardan bir ricam var. Deathmatch serverı göçsede 23001 portunda çalışan team deathmatch serverı ayakta oluyor hep beraber oraya geçersek güzel vakit geçirmeye devam edicez.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bence wastieenin sistemleri yüzünden düzeltsin öms floodu yapalım:) Hepsini farkettim bende Fixleri şöyle Frag alamama: fixi yok Ölünce alakasız yerlere spawn olma:Öldüren kişi sizi 30. kişisi olarak öldürmüşse ve map değişmişse oluyor bu genellikle. Çözümü anında oyundan çıkmak. Oyunun sizi atmasını beklemeyin kesinlikle. Ha siz çıkamadan attı tekrar girmeye kasınca socket error verir Onun içinde soldatı açıp kapayın 30 kill sınırını geçsede oyunu devam ettiriyor.: bununda bir çözümü yok packet loss dan kaynaklanıyor sanırım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bir kere, soldatın linux sunucusu, windows sunucusu kadar stabil değil. en temel sorun bu sanırım. onun dışında, bunun üstüne biz de kendi yazdığımız bir program kullanıyoruz kullanıcı/şifre kontrolü için, normalde soldat'ın kullanıcı/şifre kontrolü gibi bir olayı yok. bu sistemin de getirdiği dezavantajlar oluyor (mesela biriniz banlanısa sunucu hile algılayıp (lagdan falan da olsa), hepiniz banlanıyorsunuz :p) yeni sunucu versiyonu çıktığı anda kurmaya çalışıyoruz, bakalım yani. map download olayını yapıcam bi iki gün içinde, o olay düzelince biraz daha stabil olur sanırım.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bi de eskiden kimler online diye bisi wardi kim war yok o sayfadan ogrenebiliyorduk. onu yine yapabilir miyiz acaba ? [signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART [Bu mesaj ReBeL tarafından 29 Ocak 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok bence boyle daha iyi oradan bakıyordum kimse yoktu kimse girmiyordu. Simdi mecbur giriyorsun kim var kim yok diye o sirada biri daha giriyor boylece server devamli dolu kaliyor[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 wastiee dün server bizi almamıştı bilmemne hatası vermişti bu gün düzelttinizmi yada yenibaştanmı açtınız bilemiyorum respawn zamanları uzamış ve bullet time var yani her adam öldürdüğünde ağırçekim bekliyorsun ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yok abi bu serverın kesin bana uyuzluğu var. İki gündür oyuna giriyorum harita bitince göçüyor. Hevesim kursağımda kaldı yani tilt oldum.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar