HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 x : Hüseyin'i gördünüz mü ? y : Yaedikh onu biss... http://www.geocities.com/godlessfrog/[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 29 Ocak 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 http://www.aloiyigunlerbenvahitoglumubulupgetirenetam100binlira.com/benvahit.php Orjinalini dinlemek için =) ALT YAZI İşletilen vatandaş : efendim Vahit : alo İşletilen vatandaş : efendim Vahit : bana yazı işleri müdürünü verin İşletilen vatandaş : efendim Vahit : alo İşletilen vatandaş : efendim Vahit : alo İşletilen vatandaş : efendim Vahit : alo İşletilen vatandaş : buyır Vahit : alo İşletilen vatandaş : alo Vahit : alo İşletilen vatandaş : alo yaaa nediyorsun kardeşim ne alosu ya Vahit : alo İşletilen vatandaş : yok omo omo alo Vahit : alo İşletilen vatandaş : alooooo Vahit : alo İşletilen vatandaş : iyi akşamlar Vahit : bana yazı işleri müdürünü verin İşletilen vatandaş : yazı ileri müdürümü evet Vahit : Ben Vahit İşletilen vatandaş : hee Vahit : Oğlumu bulana veya getirene yüz bin lira veriyorum İşletilen vatandaş : vallahamı ? Biz buluruz ya nerde senin oğlun Vahit : alo İşletilen vatandaş : nhee Vahit : alo İşletilen vatandaş : efendim Vahit : alo İşletilen vatandaş : efendim Vahit : alo İşletilen vatandaş : ihihehehe Vahit : alo İşletilen vatandaş : lan bu ne iş lan alo alo diyo ben diyo vahit diyo oğlumu bulana yüz milyon verim diyo Vahit : alo İşletilen vatandaş : efendim Vahit : bana yazı işleri müdürünü verin İşletilen vatandaş : hee Vahit : alo İşletilen vatandaş : alooo Vahit : Ben Vahit İşletilen vatandaş : Allah Allah Vahit : Oğlumu bulana veya getirene yüz bin lira veriyorum İşletilen vatandaş : la Lan yüz binlira paramı lan it oğlu it zorla adamın sinirleni bozuyor yüz milyon de bari Vahit : Alo İşletilen vatandaş : ihihhehe Vahit : alo alo İşletilen vatandaş : Hay, senin alonada sanada Allah allah yaaa Vahit : alo İşletilen vatandaş : ehehehehe Vahit : alo İşletilen vatandaş : alo diyor Vahit : aloo İşletilen vatandaş : alo Vahit : alo İşletilen vatandaş : efendim Vahit : bana yazı işleri müdürünü verin İşletilen vatandaş : Lan yazı işleri müdürlüğü yok burda yok Vahit : Ben vahit İşletilen vatandaş : Yazı işleri müdürlüğü kapandı heee Pazartesi Yazı işleri müdürlüğüne başvurun Vahit : Oğlumu bulana veya getirene yüz bin lira veriyorum İşletilen vatandaş : Yüz bin lira ben sana veriyimde sen benim çocuğu bul gel it oğlu it İşletilen vatandaş : ıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar