mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kulaklık aldım ve laptopun 3 usb girişide dolu artık kulaklık, klavye ve mouse ile. kumanda bağlamak için 1 usb daha lazım o yuzden bi tane çoklayıcı aldım 15 liraya ama 2 haftada dağıldı çalışmıyo şimdi. bunun kalitelisi vardır illaki ama ben bilemiyorum. hepsiburadadan bakıncada hiç bilmediğim markalar var. nedir bu işin oluru. ne almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/slp-405-pro-3-port-usb-20-usb-hub.html şundan var bende memnunum şu an fiyat olarak bakarsan 1 sene götürse gene iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Çoklayıcı işi biraz sıkıntı. 2 ayrı çoklayıcı kullandım tekinin amperi yetmediği için çalıştırmıyor her şeyi, teki ise (ki bu gücünü prizden alıyor) makinaya restart arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar