Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hoparlörlerden bi kaçı çalışmıyor sorun ne olabilir? bozuk değil pc ile ilgili bir sorun, tanıtamadım mı diycem ama tanıtamasam diğer ikisi nasıl çalışıyor[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ses kartı kullanmıyor on board ses e sahipsen , mainboardunun driver cd si ile yuklediginde ses i bir program kullanır bliyorsundur ki. o programı actıgın zaman orda speaker configuration tadında bişiler cıkar . Oradan gerekli ayarları yapablirsin , ayrıca bazılarında kendin oradan degistirmen gerekiyor line in ve microphone jack girislerinin görevini 5.1 sisteme göre ataman gerekiyor. Ben de 5.1 philips kullanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Winamp da çalışmıyosa winamp sadece 3 hoparlör kullanıyor media playe hepsini kullanıyor eğer Winampda deneyp bunları söylüyosan sorun budur![signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Eft winamp 3 hoparlör kullanıyor ya bunu degistirmek mümkün mü acaba hep aklımdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar