Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şnav çekme teknikleri,

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Ağırlık'lardan sonra sevdiğim başka bi egzersiz de şnav. Şnav çekmekten kendi şnav çekme stilimde gelebileceğim son dereceye geldim ama artık yerimde sayıyorum.
Nasıl çektiğim şnavlardan daha verimli sonuç elde edebilirim? Yeni teknikler öğrenmek istiyorum artık. Önerilerinizi bekliyorum?
-Tek elle şnav çekmek iyi midir?
-İniş/çıkışlarda yavaşlık verimi arttırırmı?
-Avuçlar/dirseklerin başka yönlere doğru bakması neleri değiştirir?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

sinaw çekerken ustune birini oturttur bak o zmn faydasini göreceksin...

tek elle de gzl oluyo...

yada sinaw cekerken z1pla we ellerini çarpmaya çal1s o da baya yardimci olur..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Sosyal ağlarda paylaş

şnavda zıplapıp ellerimi havada çırpmayı denedim ama çok hızlı olmak gerekio.Benim bileklerim de incedir çatırçatır kırabilir bu hareket..
Üzerime ağırlık olarak birini oturtmak değil de, içi baya doldurulmuş bi sırt çantası almam daha iyi oluo...
ama bize daha yeni hareketler-teknikler lazım[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sağ kolum çok kötü bi şekilde kırıldığından şnav çekemiyorum ya off :([signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

ayaklarını hafifçe yüksek bir yere koyup şınav çek eğer normal sınav yeterince zorlamıyorsa.

öyle zıplamalı atlamalı hareketler çok faydalı değil.

bir de şu var: eller omuzbaşları hizasında çekersen göğüs, eller daha ayrık sınav çekersen de omuz'larını daha iyi çalıştırırsın.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...