felixxx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ağırlık'lardan sonra sevdiğim başka bi egzersiz de şnav. Şnav çekmekten kendi şnav çekme stilimde gelebileceğim son dereceye geldim ama artık yerimde sayıyorum. Nasıl çektiğim şnavlardan daha verimli sonuç elde edebilirim? Yeni teknikler öğrenmek istiyorum artık. Önerilerinizi bekliyorum? -Tek elle şnav çekmek iyi midir? -İniş/çıkışlarda yavaşlık verimi arttırırmı? -Avuçlar/dirseklerin başka yönlere doğru bakması neleri değiştirir?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 2 elini birbirine yakın tutup çekmek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sinaw çekerken ustune birini oturttur bak o zmn faydasini göreceksin... tek elle de gzl oluyo... yada sinaw cekerken z1pla we ellerini çarpmaya çal1s o da baya yardimci olur..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 şnavda zıplapıp ellerimi havada çırpmayı denedim ama çok hızlı olmak gerekio.Benim bileklerim de incedir çatırçatır kırabilir bu hareket.. Üzerime ağırlık olarak birini oturtmak değil de, içi baya doldurulmuş bi sırt çantası almam daha iyi oluo... ama bize daha yeni hareketler-teknikler lazım[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 önemli olan kondisyondur bunu sağladıktan sonra değişik atraksiyonlara girmelisin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 beyler sağ kolum çok kötü bi şekilde kırıldığından şnav çekemiyorum ya off :([signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ayaklarını hafifçe yüksek bir yere koyup şınav çek eğer normal sınav yeterince zorlamıyorsa. öyle zıplamalı atlamalı hareketler çok faydalı değil. bir de şu var: eller omuzbaşları hizasında çekersen göğüs, eller daha ayrık sınav çekersen de omuz'larını daha iyi çalıştırırsın.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 3 parmak sınav,cok acı verio ama guzel[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kung fu cular yanılmıyorsam 2 parmak şnav şekiyordu. merdivende şnav şekmeyi dene ayayın yukarıda elin aşağıdaki basamaklarda olacak şekilde[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar