Smooth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 turke bisey olmaz Hic korkma Bu arada turksun dimi ? :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
killers Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Sensible, 28 Ocak 2005 23:12 tarihinde demiş ki: 2 saat boyunca midem bulandı :) Şuan bişey yok ama içimde kötü bi his var kıllanıyorum hacı sakin ol ya walla hastalık hastası gibi bişe olmayacaksa da öldürcen kendini ha... su iç, bide yoğurt ye bişeciğin kalmaz korkma... Yada olur bunu okuyamadan öledebilirsin. Ya öyle olur ya da böyle Ertesi günün gazete başlığı: Paticik forumlarında okuduğu tafsiye yüzünden öldü. Bilmemne şehrinin hödö mahallesinde oturan S.İ. yanlışlıkla yuttuğu traş kreminin üzerine yoğurt yiyince midesinde oluşan kimyasal tepkime sonucu pörtleyerek öldü. Haber AA.[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV]
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 başlığı görünce cam macunu aklıma geldi valla hehe
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 nasıl yani? anlamadım dişinde sakal-bıyık mı çıkıyor?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya yok dengesizin teki diş macunuyla traş kreminin yerini değiştirmiş benimde dalgınlığıma geldi :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bişi olmaz korkma[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ya bişi olmaz telaş yapma :) Ama gene de geçmiş ossun...!![signature][hline]James HETFIELD...
Öne çıkan mesajlar