Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bunun bi listesi var mıdır filtreleyebileceğimiz falan yoksa tek tek bakmak mı lazım? Bende bi excel dosyası var, zimbabweden gelen adam için bile koşul koymuş ordan bakılabilir de, özellikle bangladeş için arıyorum mesala. ctrl f yapıyorum bi tek abdullah gül üniversitesinde çıkıyo. studyinturkey sitesi de yetersizmiş baya. önerme özelliği olmayan search bar koymuşlar, yazıyosun kabul etmiyo falan
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 abi neredeyse butun buyuk devlet univleri aliyor..belli zamanlarda sinavlari var..vs vs yokten yuru ..yabanci ogrenci universite yazdin mi cikiyor bir suru..
Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 bu döküman var ya bende. burdan mı akayım direk? bundan sonra da üniversiteye göre bakmak lazım sanırım.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 dana22 said: bak bi tamam bura olur ya eyvallah
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 bu arada ne kadar cok varligindan bile haberdar olmadigim ogretim yuvasi varmis belli degil..kilis te universite varmis yahu..hos kilis nerede desen orada da bosum ama..
Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 abdullah gül üniv de baya akıyo yalnız kampüs falan. herşeyi istanbula yığmayı bıraksalar bi 81 tane il var lan dsf
Öne çıkan mesajlar