Leopar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 yeni tucson cok guzel ya aile arabasi olarak SUV bakarken cx-5le tucson arasinda gidip geliyordum, test surusu sonrasi tucson'da karar kildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 huun said: şu cam tavan işi çok cezbediyor beni ama kaza durumunda hükmü nedir bunun? takla atarsak kafayı kazımayalım asfaltta? Otomobil takla attı, Sunroofa başı sıkışan kadın öldü http://www.milliyet.com.tr/otomobil-takla-atti-sunroofa-basi-gundem-2192672/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Leopar said: yeni tucson cok guzel ya aile arabasi olarak SUV bakarken cx-5le tucson arasinda gidip geliyordum, test surusu sonrasi tucson'da karar kildik kadjar da fena değil diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar