Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazıkladın mı?

Etos

Öne çıkan mesajlar

eksen bilgisayar'dan amd 3200+ işlemci almıştım. windows makineyi 2500+ olarak görüyordu. herhalde xp en fazla 2500'e kadar görebiliyor falan diyip cpu-z programını yükledim. ama o da 2500+ olarak görüyor!!
bütün makineyi ordan aldım, o yüzden işlemciyi falan onlar taktılar, kutularını da verdiler, kutunun üzerinde 3200+ yazıyor.
acaba kazıklandım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

o değişiyorsa ne ala diğerini 166 yap değişiyorsa öbürünü 12.5 yap. eğer o 12.5 olmuyorsa KESİNLİKLE KAZIKLANMIŞSINDIR. git geri götür. HATTA DEĞİŞSE BİLE geri götür çarpan kilidi kırılmış bi işlemcin var demektir.(aslında iyi bişey )
sen kazıklanmışsın bi daha düşündüm de :) çünkü 3200+ bi işlemcide multiple 10.5 deil :/[signature][hline]playingarena
i love this game!

Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bende de vardı 2400+ almıstım 1800+ gosteriyordu. aradım adam biostan cpu frequencyyi yukselt dedi ama bu sefer de bilgisayar o/c oldugundan azdı kitleniyor res atıyor kendine falan. sonra goturdum. hayatımda duymadıgım bir yalan uydurdular: "islemci fanını ters takmısız". neyse eve gittim. cok da umrumda degildi zaten 2400+ ımı almısım.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...